mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Sådan udrydder man hiv/AIDS

image

Egentlig havde jeg planlagt at udgive et indlæg med inspiration til nogle af de ting jeg håber på – og som jeg tænker måske også kan være fede for et par af jer – at gøre i januar, men da Thomas klokken kvart i børnesengetid tonede ind over – det i øvrigt aaaaalt for overpriced -TV2-play og Go’ Aften Danmark, kunne jeg ikke dy mig for at give mit skår af en scoring, et par ord med på vejen. Inspirationsindlægget kommer således i morgen i stedet.

Thomas var endnu engang i fjerneren for at snakke om hiv og for at fortælle at hiv ikke smitter, hos den velbehandlede. Han fortalte om den koncert han i november spillede i Zambia, hvor mere end 10.000 mennesker havde fået koncertadgang, mod at lade sig hiv-teste. Noget der er massivt behov for i Zambia og mange andre afrikanske lande.

Allervigtigst fortalte Thomas om det øjeblik, hvor han tog Jens, som var med ham i Afrika, med ind på scenen foran de tusindvis af ellevilde publikummer. Jens kom ind på scenen, som et levende bevis på den fremtid der kommer, hvis alle hiv-smittede bliver diagnosticeret og sat i behandling. Jens er nemlig ikke hiv-smittet. Ligesom jeg heller ikke er det. Eller Peter, for den sags skyld. Hiv smitter nemlig ikke, når det er velbehandlet.

Hvis alle hiv-smittede blev diagnosticerede og sat i effektiv behandling, ville ingen kunne give smitten videre og vi kunne således – i løbet af én eneste generation – komme hiv/aids til livs.

En generation, som ovenikøbet ville kunne leve både godt og længe, ligesom dig og mig.

Det er så vigtigt at vi får udbredt denne viden og jeg håber at I der læser med her, vil gøre en indsats for at give dét I nu ved, videre.

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Det er bare så vigtigt et budskab at få ud.
    Havde min barndomsven dog bare vidst det for 18 år siden, så havde han nok været i live den dag i dag, i stedet for at tage sit eget liv dengang han blev testet positiv

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven