mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Ret nem aftensmad og en video – starring Jens

 Skærmbillede 2016-01-04 kl. 13.31.51Annonce

I søndags, den allersidste dag i juleferien, havde jeg besluttet at jeg ikke ville bruge tid på andet end at være sammen med min familie. På den gode måde, forstås. Derfor havde jeg bestilt mad fra RetNemt.dk så jeg, sammen med Jens, kunne gå i køkkenet og med lethed lave lækker aftensmad uden at skulle tænke på hverken menu eller indkøb.

Jeg er fuldstændigt fan af konceptet, hvor man med et klik kan bestille et abonnement på måltidskasser efter eget valg; særligt fordi måltiderne kun koster fra 37 kroner pr person. Det er altså billigt, synes jeg.

I søndags fik vi wokkylling med rejer og for at vise jer hvor nemt det er, har jeg lavet en lille video starring chefkokken, Jens. Den varer lige knap to minutter og jeg vil anbefale at se den til ende – mit personlige yndlingsklip er i hvert fald det sidste, hvor Peter sidder og guffer maden i sig.

Begge de retter vi har afprøvet indtil videre har vakt begejstring hos det meste af familien og hvis de ni forskellige kategorier af måltidskasser en dag bliver udvidet til også at indeholde vegetarretter, så skal jeg være den første til at stå på spring for at tilmelde mig. Det er eddersmart og jeg kan kun anbefale det til alle – i hvert fald alle, som gerne spiser kød.

Hvis I har lyst, kan I ovenikøbet deltage i en konkurrence lige HER, hvor I kan vinde måltidskasser leveret gratis i en hel måned.

Skriv din kommentar

Kommentarer (11)

 1. Jeres børn er simpelthen noget af det mest kære der findes 🙂 Skøn video, jeg synes det er fedt du er begyndt at bruge det medie mere og mere!

  1. Hvor er du sød, tak!! Og fedt at du godt kan lide videoerne 🙂 Jeg synes selv de er skægge at lave, så det er virkelig dejligt med lidt feedback <3

 2. Kært…. Hvor er det godt gået af den lille mand:-)) Må indrømme, at jeg lige skal samle lidt ekstra energi når ungerne skal med i køkkenet..,,, De vil nemlig alle 3 på samme tid:-)) Fedt med video…

 3. Hej Cana,
  Jeg er også lige hoppet med på retnemt og jeg synes det er skønt! Selvom vi spiser kød er jeg også helt klart med på vegetarretter.
  Det tror jeg lige jeg vil skrive en mail til dem om…
  Og mere øko ville jeg også bære glad for.
  PS. Hvor er dine unger bare skønne

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven