mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Regnskab, et platonisk crush, en jakke og hverdag

Skærmbillede 2016-01-04 kl. 19.39.34

Heldigvis var den skånsom, hverdagen. Børnene smilede da de blev afleveret og jeg kunne med et lettelsens suk kaste mig over både mailbox og årsregnskab. Usexet, i know, men for pokker, hvor er det dejligt når det er overstået. Regnskabet, altså. Særligt fordi jeg som overspringshandling kunne pleje det platoniske crush jeg har fået på dette overdrevet labre tæppe, som jeg i går aftes bestilte hjem til mit lille hjemmekontor. Uhsj, jeg jeg kan næsten ikke vente til det kommer – særligt nu hvor vinteren endelig har sat ind og jeg altså fryser noget om fødderne, når jeg sidder foran computeren.

Timerne tog sig selv og pludselig var klokken blevet 14.30 og jeg havde stadig hverken været i bad eller redt hår. I virkeligheden er det ikke fordi jeg sådan render og reder mine korte lokker hele tiden, men det hænder oftere og oftere og jeg bliver lige glad i låget hver gang. Derfor skippede jeg badet, redte håret og stak i min nye, megavarme vinterjakke, som jeg netop erhvervede mig på den shoppetur, der foranledigede min fods bitre skæbne og som derfor pænt har hængt og ventet på både frostgrader og på at jeg snart skulle bevæge mig udenfor, som altså blev i dag, da jeg satte mig på ladcyklen og satte kurs først mod netto og sidenhen mod børn.

instagram blev jeg spurgt ind til jakken, som jeg – i hvert fald i Danmark – kun har kunnet opstøve (på udsalg med 690 kroners besparelse!) HER, hvor den desværre er udsolgt i størrelserne small og medium. Jeg synes den er til den store side i størrelsen, men sidst jeg forvildede mig ud i at skrive den slags, blev jeg ramt af et horn af uenige damer, så tag mine ord med et gran salt, selvom jeg nu egentlig tror det er rigtigt. Jeg har ikke nogle billeder i fuld figur med den på, men i min søgning efter den, forvildede jeg mig ind på en norsk side, hvor en yndig kvinde poserer så fint i den. Se det HER. Jakken minder i kvaliteten mest af alt om en jakke der er lavet til en håndværker; den er solid, kraftig, tung som et ondt år og helt vildt lækker. En håndværkerjakke i hipsterform, kunne man sige og dét er noget en praktisk modegås som jeg forstår.

Vel hjemme med både dagligvarer, børn, varm jakke og dårlig fod, besluttede jeg at snitte grøntsagerne til aftenes “deller” i juiceren, som i samme ombæring producerede en hidsig satan af en juice, som min 1-årige labbede i sig, som var det det pureste rynkeby. Sagen blev dog en ganske anden, da Jens i et ordentlig drag ville gøre ham kunsten efter. Hans reaktion var absolut priceless og kan, fordi den er for upassende til at komme her på domænet, kun ses i min historie på snapchat (brugernavn: cbuttenschon). Kæft, det var hyl!

I skrivende stund lytter jeg til den nye børneplade Thomas for en times tid siden kom farende ind ad døren med (og som I virkelig kan glæde jer til – børnemusik, som også er godt for voksne!) imens jeg overvejer om jeg skal starte årets allerførste mandag med at tage et langt brusebad eller om jeg bare skal gå direkte til sagen og spise resten af de chokoladekiks, der ligger og venter i brødkassen. It’s a tough choice, ha ha.

Hverdag, du er dejlig er du! Og jeg håber at alle I derude også har haft en forrygende start på denne allerførste arbejdsuge i 2016.

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

      1. Tak for det svar den glæder jeg mig til at høre kan du løfte lidt mere om hvilken sange ? er det nye eller nogle gamle i ny fortolkning af kendte sange ?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven