mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om et temmeligt akavet – men dejligt – øjeblik!

P1290756

Nogle gange ville jeg (sgu) ønske at jeg var lige så eftertragtet som Kylie Jenner eller Khloé Kardashian, hvor paparazzierne ville ligge på lur bag enhver fortovskant jeg betrådte.

Ikke altid, men af og til.

Det må naturligvis være ganske belastende at være under konstant observation af nogen som bare venter på at man træder ved siden af, så de kan få det “perfekte” billede til sladderbladene, men når man som jeg her til formiddag, pludselig befinder sig knælende foran en bænk inde på en café midt i København, hvor éns højgravide veninde nonchalant ligger henslængt, fordi man liiiige skal mærke hvordan hendes ufødte baby ligger inde i hendes mave, så havde det nu engang været temmeligt optursagtigt, hvis nogen havde fotodokumenteret det, som jeg er temmeligt overbevist om, at det ville have været tilfældet hvis jeg havde været amerikansk megastjerne.

Ikke desto mindre, var det knaldhyggeligt, både at mærke babymave og at sludre henover den sene morgenmad og vi fik da trods alt taget et selfie. I flertal.

Her til aften er det pludselig gået op for mig, takket være et par af jer, som kommenterede på indlægget her, at jeg ikke kan leve uden en god omgang shape-wear, som jeg derfor, med en god aftendunk, påtænker at drøne ned i Magasin om lidt og erhverve mig, så jeg kan syne ligeså fladmavet som jeg drømmer om at være, når jeg på lørdag skal posere på den forhåbentligt knaldrøde løber, til gallafest i selskab med en ordentlig røvfuld bloggere. Jeg mistænker festen for at blive et ordentligt brag af et selfie-orgie og jeg glæder mig helt vildt til at photo-bombe med masser af krudt i krydderen og en lillebitte kæp i øret.

MamaSchøn on the leash!

Men først, sug-dunken-ind-uden-træning-undertøj, som jeg naturligvis lover at give en tilbagemelding på og så håber jeg at I kommer til at få en dejlig aften uanset om I skal mæske jer i chokoladesauce foran fjerneren eller hvad end I synes er det allerdejligste at bruge sådan en onsdag – eller altså, torsdag – aften på.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Vil det sige vi ses i morgen? Og disclaimer – er ved at sætte min nye telefon op (hurra), men hvis det ikke er så nemt som det ser ud er jeg muligvis SMS-handikappet. Derfor besked her nu jeg alligevel læste med

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven