mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om en næsepiercing og en spice girls optræden til gallamiddag

image

Som kirsebærret på verdens største isdessert, kom jeg her til formiddag hjem til en tom lejlighed. Thomas havde taget drengene med på café og jeg sidder derfor i skrivende stund,  i sofaen, med begge ben på stuebordet og nyder stilheden ovenpå en fuldstændigt forrygende aften i går.

Min veninde og jeg checkede, som jeg skrev om HER, i går ind på et hotel her i København; en beslutning der skulle vise sig at være endnu mere fantastisk, end jeg overhovedet havde kunnet forestille mig.

Vi startede aftenen med en flaske bobler på hotellet og på vej ud ad døren tog jeg en hurtig beslutning om at droppe de knaldrøde læber til fordel for et mega glam næsesmykke, som skulle vise sig at tiltrække sig virkelig meget opmærksomhed på min instagram. Smykket er købt i H&M og jeg elsker det! Især fordi det jo for fa’en bare kan pilles ud igen, så jeg ikke behøver have similisten under næseborene når jeg mandag morgen skal aflevere børn. Selvom jeg er klar over at sådan et smykke langt fra falder i alles smag, så elsker jeg at få lidt kant og at stikke en lille smule ud fra mængden.

Til festen endte jeg med at sidde til bords med en flok dejlige damer, der ligesom jeg havde næsen godt langt nede i rødvinen. Så godt, at Lillemor og jeg, lige midt i desserten traf en hurtig beslutning og indtog scenen i selskab med hinanden og én heliumballon. Jeg kan stadig ikke helt huske hvad formålet med at stille sig op foran 150 primært fremmede – og utroligt tjekkede – mennesker og med heliumstemme imitere Spice Girls, men sjovt var det og jeg bilder mig ind, at netop dét tiltag lagde stilen ret meget, for resten af aftenen, som jeg skriver mere om lidt senere – mit hoved kan ikke kigge ind i en skærm mere lige nu; det føles som om det, imens jeg har siddet og skrevet, er vokset til tredobbelt størrelse på grund af nogle forpulede tømmermænd der banker løs derinde.

Ha’ en dejlig søndag, so far!

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

  1. Det lyder som en vidunderlig aften fyldt med gak og løjer! Fedt for dig og veninderne! Herligt at høre om! I så skønne ud!
    Nyd stilheden til familien kommer hjem og sikkert MEGA krammer dig! Møs fra DoodleMor

    1. … Men din snap var så mega sjoooov! Og altså, man kan jo selv gemme sine egne snaps alt det man har lyst til 🙂

  2. Super fed jakke/pels du har på, hvor er den fra?
    Tak nogle sjove, skøre og inspirerende indslag på fon blog

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven