mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Netværksbobler, gode damer og nye ideer

image

For første gang i år (!) kom jeg i går ud af huset, efter andet end en liter mælk eller en tur på legepladsen, som ellers har været det vildeste jeg har præsteret i hele 2016. Desværre fik jeg ikke taget andre billeder end det i kan se ovenover, som er af den underspillede dessert, som dog – sit lidt fesne udtryk til trods – smagte forrygende!

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ved at blive godt og grundigt kuldret i knoppen af at være så begrænset på grund af min fod, men heldigvis går det fremad og jeg forventer (læs: håber virkelig!) at jeg i løbet af de næste par uger igen er på toppen og så skal I denundenlyneme se mig spurte rundt om søerne hurtigere end Speedy Gonzales på coke. Eller altså, jeg planlægger faktisk ingenlunde at løbe nogen steder hen, medmindre der er nogen efter mig, men jeg glæder mig virkelig til at jeg kan bevæge mig uhæmmet rundt. Så meget så jeg faktisk ligefrem er begyndt at overveje at melde mig ind i et fitness-center, meeen lad os nu se, om ikke bare det er kuller af at være midlertidigt handicappet.

Årsagen til min udgang var, at jeg var blevet sat i stævne til bobler og middag på Bistro Royal, med et par dejlige damer, som jeg faktisk ikke kender så godt, men som inspirerer mig på en rigtigt god måde og som I kan læse meget mere om på deres egne blogs henholdsvis her og her.

Som jeg selv skrev her, skal januar måned ingenlunde afholde mig fra at drikke bobler og da de blev serveret sammen med de lækreste fritter jeg længe har smagt, var det lige før jeg blev sendt til himmels i en eufori af lykke. Måske særligt fordi jeg udover at være ovenud begejstret for maden, blev mega motiveret af de to damer, som smed om sig med gode idéer og strøtanker, som i dag fylder mit hoved og som jeg på én eller anden måde skal have modelleret, gennemarbejdet og forvaltet.

Det bliver ski’e spændende, kan jeg godt sige jer!

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

  1. Ej – vi skulle da tage på Bistro Royal sammen – er der jævnligt, da det jo ligger så dejligt placeret i forhold til arbejde. Når du nu kan gå (næsten) – så kom ind og spis frokost med mig?
    Og som du kan læse over hos mig, er jeg begyndt at spurte (host host – lunte) rundt om søerne… Så er der bedre plads til desserten.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven