mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Når brysterne bliver mindre…

image

Som én af mine foretrukne kure imod moderate tømmermænd, tog jeg mig her til formiddag friheden til at smutte en tur i Magasin for at shoppe undertøj.

Sikke en skuffelse.

Udvalget i den forstørrede superbutik fejlede muligvis ikke noget, men til min store ærgrelse viste det sig, da jeg indtog prøverummet med begge hænder fyldt op med vatterede bh’er, at de var for store. Allesammen. Altså, bh’erne.  Hver og en.

Min bryster er simpelthen blevet mindre. Til gengæld er de vist samtidig blevet længere, såeh…

Jeg synes eddermamer det er vildt hvad kroppen kan, for min nyopdagelse må alt andet lige betyde, at mine bryster altså først nu, omtrent et helt år efter seneste ammestop, har indfundet sig i deres nye – forhåbentligt endelige – facon og størrelse.

Med sådan en nyopdagelse var det eneste rigtige at gøre, selvfølgelig fluks at stikke i lagkagehuset efter fastelavnsboller. Jeg har nemlig vistnok engang læst i en meget, meget tyk bog, at lige præcis kalorierne fra fastelavnsboller har det med udelukkende at sætte sig på barmen, så det er bare med at give den gas og få kørt et par stykker lige ned i løgnhalsen i en vældig fart! Altså, tror jeg nok..

image

.. Og mon ikke også det faktisk gælder for Ben & Jerry’s, når bare man spiser direkte fra bøtten? Det tror jeg også nok… Ik’?

Skriv din kommentar

Kommentarer (11)

  1. Hejsa søde Cana jeg har så oplevet det modsatte ved stort vægttab på trods af at de hænger lidt mere og jeg er gået ned i omkreds er jeg gået fra dd/e til g/h og det er sgu lige så chokerende for de har jo også ændret form så ingen balconette til mig længere da alt dybden er forneden

    1. Det lyder også ret vildt, men det giver jo meget god mening 🙂 Og tillykke med vægttabet! Det er sejt.

  2. Efter 2 børn kunne jeg heller ikke passe en eneste af mine gamle BH’er. Et rigtig godt råd: bestil tid til fitting hos Anne Sax!

  3. Hej Cana.
    Om min kommentar i går blev væk eller slettet ved jeg ikke.
    Det virker som om, at du er en kvinde der hylder alle de forskellige kvinderkroppe der findes. Både med og uden former, behåring, kirugi osv. Så når du nu selv bringer emnet ‘bryster’ på banen, virker det lidt mærkeligt at du ikke vil kommentere på din egen situation. Vi er rigtig mange kvinder der beundrer din ærlighed og dine holdninger, og vi er nok endnu flere der står i samme båd med de skrumpende efter-amme bryster. Det er selvfølgelig også ok hvis det er et emne du ikke vil skrive/tale om, men du tog det jo selv op..? hvis du ikke ønsker at bringe/godkende denne kommentar er det helt okay med mig. Tak for en god blog.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven