mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Materiel lykke og slappe mavemuskler

image

I jagten på det lidt for stramme undertøj, slentrede jeg i aftes forbi skoafdelingen i magasin og blev lige på stedet draget mod de smukkeste og mest Michael Jackson-værdige og dermed sejeste sko, jeg længe har set! Arghmen altså, jeg er helt på røven over hvor lækre de er.

Jeg har fundet dem på mega-tilbud lige her og hvis det ikke var fordi jeg netop havde købt mig dem, så havde jeg helt klart slået til nu! Til info, synes jeg at de er til den store side i størrelsen.

Mine jeans som et par stykker kommenterede på, på instagram (@cbuttenschon) i aftes, er fra five-units og kan købes på tilbud lige her. På mine blev de to huller omkring højre knæ i løbet af en halv dag omdannet til ét stort hul, hvilket jeg bare synes gør dem endnu mere seje, omend det ikke gør dem som vintervenlige.

Det der shape-wear til gengæld; sikke dog en mellemluset affære. Måske er det fordi jeg havde for høje forventninger til det nærmest korset-agtige udseende jeg havde håbet på, men ikke desto mindre tror jeg vitterligt at der skal lidt flere deller til, førend det for alvor kommer til sin ret og er så fantastisk som det forlyder. Når ret skal være ret, har jeg i virkeligheden ikke så mange deller, men til gengæld har jeg latterligt slappe – og adskilte – mavemuskler, så selv den mindste donut giver mig en god dunk.

Faktisk var jeg for et lille års tid siden kommet igang med nogle rigtigt gode hjemmetræningsøvelser, men siden vi i sommer flyttede fra huset og de mange kvadratmeter, er det ikke blevet til så meget som en eneste lillebitte overvejelse om at lave hjemmetræning; slet og ret fordi vi ikke har plads til det, medmindre jeg ommøblerer stuen hver eneste gang. Til gengæld bor vi i hvad jeg fornemmer er en højborg for yoga og pilates og jeg overvejer derfor om jeg skal kaste mit sønderjyske hestepige-og-fuld-knald-på-action-hjerte over hvad jeg forestiller mig er den kedeligste roligste motionsform, som – om ikke stramme mavemuskler – så i hvert fald må kunne bringe ro i hovedet med sig. Og dét kan selvfølgelig også noget.

– Indeholder affiliatelink – 

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Du skulle tjekke Mave og mig ud. De arbejder med en teknik som hjælper med adskilte mavemuskler- to helt vildt dygtige og kompetente tøser 🙂

  2. Jeg er helt enig med min navnesøster: Maven og mig arbejder koncentreret med delte mavemuskler (rectus distase mener jeg det hedder). Jeg fødte for tre uger siden og skal selv igang med deres program så snart jeg rammer otte uger.

  3. Yoga er altså virkelig godt, og en del hårdere end man lige tror!
    Den time jeg var til igår har i hvertfald taget gevaldigt fat i mine mavemuskler, så idag gør jeg alt hvad jeg kan for at undgå både at grine og hoste! 🙂

  4. Det der yoga. Jeg havde heller aldrig forestillet mig, at jeg skulle komme til at dyrke noget så langsomt. Og det er faktisk ret kedeligt. Og jeg føler ikke lige, at jeg bliver stærkere af det. Men min ryg! Den føles seriøst som om den flyver efter sådan 1.5 time.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven