mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Kærkommen fredag, video og spørgerunde :D

P1230722

Jeg fatter simpelthen ikke hvor den seneste uge er blevet af og det er kommet totalt bag på mig, at det endnu engang er fredag. Kærkommen fredag, dog.

I fredags indbød jeg til spørgerunde i ventetiden inden x-faktor rullede ind over skærmen og de spørgsmål som kom ind, efter jeg havde klappet min computer sammen, har jeg i dag derfor besvaret efter bedste evne i en 4-minutters-video; det er noget med krammere, rødvin og James Bond, kan jeg allerede nu afsløre.

Jeg syntes det var mega hyggeligt at lave live-spørgerunde og hvis I har lyst, skal I derfor endnu engang være mere end velkomne til at spørge løs om dette og hint; jeg sidder klar svarer på alt og de spørgsmål jeg ikke måtte nå at besvare i dag, tager jeg endnu engang i en video i næste uge.

Alt imens jeg både holder et vågnet øje med computeren og x-faktor, pakker jeg tasker til i morgen tidlig, hvor drengene og jeg flyver til Sønderjylland for at fejre min far, som har fødselsdag. Det er første gang jeg skal flyve alene med drengene, siden Peter var lillebitte og jeg skal gerne være den første til at indrømme, at jeg er en smule spændt. Mest fordi vi skal temmeligt tidligt op.

Fyr løs med spørgsmål og ha’ en forrygende fredag, hvadenten den står på x-faktor, rødvin, hjemmesko eller dansegulv, så længe det bare føles godt!

Skriv din kommentar

Kommentarer (9)

 1. En Harry Potter-jomfru!!!!! Det er jeg også. Har intet set eller læst (da jeg har det svært med sådan noget med overnaturlige kræfter).

   1. Jeg er i chok! Og der er flere af jer??!!!
    Skulle du mangle lidt dejlig musik, når X-Factor slutter (okay, det er vist slut, jeg startede det forfra), så hop på youtube og find Babylove med Bath house so sweeet – bare fordi den gør livet lidt bedre:) Dejlig fredag aften til dig!

   2. Så må du altså lade dine børn tage din Harry Potter-mødom, når de bliver store nok! Det er et fantastisk univers. Både for store og små! Ingen skal snydes for HP!

 2. Hej Cana! Som fast læser her på bloggen var jeg lidt skeptisk da du for noget tid siden, proklamerede at du ville begynde at lave videoer. Jeg hader normalt videoer, altså sårn helt personligt, af folk der snakker direkte til kameraet. Jeg bliver simpelthen sårn helt akavet. Men men men, jeg er helt tosset med dig og med tro på at jeg bare skulle vænne mig til det, har jeg troligt set dine videoer. Indtil videre er jeg fan, jeg kan sagtens se med uden, at det for mig bliver underligt.

  Det må jo være kompliment til dig, jeg nægter nemlig fortsat, at se andre bloggers videoer. Jeg synes det, at læse er noget så fint også selvom det “bare” er en blog.

  1. Hov hov hov, det hele kom ikke med. Må snart lære at telefoner ikke er en god ide.

   Nå men det der mangler er, at jeg er fan af dine videoer og at jeg ingen spørgsmål har.

   Dog vil jeg også lige sige, at fødselsfredag er ret godt! God indsigt i det for mig stadig ukendte. 🙂

   1. Sikke dog en dejlig, dejlig kommentar! Jeg synes selv videoerne er en super hyggelig adspredelse i mellem mine mange tekstindlæg, så jeg er mægtigt glad for at du kan li’ dem. God aften! KH

 3. Godaften Cana 🙂

  Lige et spørgsmål: hvad er din holdning til Doula’er? Har du assisteret fødende der havde sådan en med sig, og hvordan oplevede du det? Min personlige (og komplet forudindtagede og på ingen måde erfaringsbaserede holdning) er at en Doula virker en anelse bedrevidende i forhold til den uddannede jordemoder. Jeg tænker at faren/partneren da også må føle sig sat lidt til side, hvis denne Doula fylder meget i fødselsforløbet ig springer til der hvor faren/partneren kunne hjælpe. Bare lidt tanker, håber du kan gøre mig klogere 🙂

 4. Hej Cana. Tak for en dejlig blog!

  Jeg er nysgerrig på dine tanker omkring det at blive/være “ung mor”? Noget om fordele og ulemper, og generelt dine tanker omkring emnet? Hvor gammel var du, da du blev gravid med Jens? Mødte du nogle fordomme? Og har det kostet noget på venindefronten?

  Jeg er selv 23 år og bliver færdiguddannet til sommer, min kæreste er 25 og er netop startet fuld tid efter at have færdiggjort hans uddannelse. Børn er relativt ofte et emne vi vender herhjemme og på det rent “praktiske plan” ville det passe fint for os inden for det næste års tid. Min kæreste har meldt ud, at han er klar. Jeg selv er stadig i tvivl, for hvornår er man egentlig klar og bliver man det nogensinde sådan rigtigt? Derudover har jeg kun en enkelt af mine nærmeste veninder som er nået dertil, hvor det hedder barn og kæreste. Resten af flokken er stadig vilde singler, der render i byen hver weekend.

  Mine tanker går lidt på om det bliver for “træls” at stå næsten alene i den nye mor rolle, hvis vi vælger at få børn tidligt. Hvad oplevede du?

  Måske du har et par kloge ord eller nogle gode refleksioner at byde ind med?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven