mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Inspiration: Hvad jeg vil lave i januar

På en eller anden måde smuldrede december imellem fingrene på mig, inden jeg fik nået at liste nogle af de ting jeg gerne ville have nået op. Ikke desto mindre tænker jeg faktisk også, at en decemberliste bare ville have givet mig (endnu mere) jule-præstationsangst, så det var nok alligevel for det bedste.

Til gengæld vil jeg bruge min januarliste som inspiration til nogle gode oplevelser og ting der kan give god energi, for at skyde året godt i gang.

Skærmbillede 2016-01-05 kl. 13.37.37

Tage på museum

Jeg går slet og ret for lidt på museum og jeg har derfor besluttet at jeg i januar skal have mine drenge – eller i hvert fald Jens – med en tur på Statens Museum for Kunst, hvor der i weekenden er børneværksted. Det er en smaddergod aktivitet nu hvor vinteren for alvor har sat ind og så ligger det lige rundt om hjørnet fra hvor vi bor, så det er nærmest for dårligt, at vi ikke har været forbi noget før.

66C9IT8D42

Spise på restaurant

Selvom jeg for nyligt sagde til Thomas at jeg synes madbudget er blevet lige vel rigeligt stort på det seneste, så synes jeg alligevel at der er noget helt særligt skønt ved at gå ud at spise på lækre steder og få en totaltoplevelse. Én af de mange restauranter jeg drømmer om at besøge er Llama, den sydamerikanske restaurant med det smukke gulv.

llama_1

Rydde ud i min garderobe.

Selvom skabene bugner af tøj, bliver det sværere og sværere at finde ud af hvad jeg skal have på om morgenen og jeg ender altid i de samme 10-15 items. Derfor tænker jeg at det er på tide at få ryddet op – eller nok nærmere ryddet ud.

P1050541

Organisere kontor

I samme ombæring som garderoben, vil jeg gerne give mit kontor en overhaling, nu hvor jeg har fået mit nye, meget smukke tæppe (som jeg tidligere i dag lagde ud på instagram @cbuttenschon) hjem. Fordi vi ikke har så mange kvadratmeter at flotte os på, bliver mit skrivebord ofte gjort til afsætningsplads, men jeg tænker, at en lynhurtig make-over og måske en ny hylde, kan give mig evnen, eller i hvert fald lysten til at holde det pænt. Jeg tænker i alle tilfælde meget bedre, når der er ryddet op. Noget der forøvrigt går temmeligt dårligt i spænd med, at jeg er et værre rodehovede, men det er en helt anden snak.

0KBAFEVYQE

Planlægge – eller i hvert fald drømme om – ferie

Selvom det ikke er så forfærdeligt længe siden vi har været ude at rejse, kribler det allerede i mig, for at komme afsted igen. Jeg elsker at rejse og jeg elsker at møde nye mennesker og at gå på opdagelse i nye kulturer. Jeg flirter lidt med tanken om at tage drengene med til Marrakech, som jeg ikke har besøgt siden jeg var barn og hvor der – blandt hundredevis af andre- ligger dette lille riad og ser så indbydende ud. Jeg tænker enten dét eller sol-og-strand ferie.

4526723_146_z

Drikke champagne

I min studietid tilbage i 00’erne havde jeg altid en flaske bobler i køleskabet. Altid. Ingen anledning var for lille til champagne og jeg synes faktisk at mit yngre jeg, havde ret. Jeg drikker absolut for lidt champagne og dét, mine damer, vil jeg lave om på og jeg starter i januar – måneden hvor alle andre drikker juice og spiser selleri. Who’s with me?

Champagne-glasses

…Og så vil jeg slappe af og glæde mig over at mine nytårsforsætter begrænser sig til at handle om at gøre ting, der gør mig glad. Livet er sgu for kort til alt andet, hvis man kan blive fri.

Skriv din kommentar

Kommentarer (7)

  1. Jeg er med på de fleste! Især den med champagnen! Mit nytårs fortsæt er derfor mere champagne og flere lækre drinks

  2. Tag med os til Sicilien i fuld luksus med Gullivers rejser (www.gulliversrejser.dk). Vi har lige booket. Børn, pool, gourmet mad og ok pris…

  3. Bobler er altid godt – her på matrikelen, er boblerne et helt fast element på morgenbordet til enhver fødselsdag. Sammen med ca to kilo slik, strøet ud over hele bordet 😀

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven