mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Inspiration: Den perfekte billedvæg

5e1e78304aecfd98252f74466bdf7fb7Annonce

Bare fordi jeg sådan fiser rundt fra landsdel til landsdel med mine drenge og en weekendtaske, skal I selvfølgelig ikke snydes. Derfor har jeg præfabrikeret dette indlæg med de smukkeste billedvægge jeg kunne finde, til inspiration – om ikke for jer, så i hvert fald for mig.

Selvom vi har begrænset med plads i vores lille lejlighed på Østerbro, så drømmer jeg nemlig om en gedigen billedvæg, ligesom vi havde det i vores store hus i Sønderjylland. Jeg synes billedvægge giver karakter og personlighed, samtidig med at det kan være både æstetisk og dekorativt.

Mange af billederne vi havde hængende i Sønderjylland er allerede blevet skiftet ud med nye og jeg elsker, den variation et par nye plakater kan give – især hvis de bliver blandet med lidt personlige billeder og indrammede børnetegninger. Udtrykket kan skifte, bare ved udskiftning af enkelte plakater og éns stue – eller hvorend billedvæggen er placeret; hos os drømmer jeg om at lave én i soveværelset, hvor vi faktisk har lejlighedens største “ledige” væg – kan på den måde let blive forandret og opdateret, uden det behøver koste en formue.

For noget tid siden erhvervede jeg mig et par drønlækre plakater fra Just Spotted, men fordi jeg stadig ikke har fået etableret min billedvæg, kommer de ingenlunde til deres ret endnu, men når jeg forhåbentligt snart får fingeren ud, bliver det ski’e godt!

Pinterest (som jeg har fundet de fire inspirationsbilleder fra) bugner af gode idéer til billedvægge og jeg har samlet et lille galleri af mulighed herunder, hvor jeg samtidig linker til et par af mine favoritplakater fra Just Spotted, som så vidt jeg ved, altså er the place to go, hvis man skal have både billige og moderne plakater. I dag og i morgen kan I ovenikøbet få 15% rabat på hele shoppen med rabatkoden: CANA.

5f01c8554864d3cd1cf1086905be6bc3 7747c29c0bd29b33c4eaaf2aa4df48ab b78e40ac69d4f8eb6ef2a4f6648d74ff

Er det ikke bare pænt? Der findes selvfølgelig ingen løsninger der er mere rigtige end andre, men de plakater jeg har udvalgt herunder ville i alle tilfælde pynte gevaldigt hjemme hos mig. Særligt pigen med blomsterne, nummer to, er jeg helt pjattet med!

justspotted

HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER  //8 HER

(spar 15% med rabatkoden: CANA)

Med alle disse skønheder håber jeg at I får en billedskøn lørdag – min kan I som altid (også) følge med i på snapchat @cbuttenschon. Det er vistnok noget med en flyvetur.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven