mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Hvis man selv vil vælge sine nyheder

P1060545Annonce

Oftest når jeg selv sidder med min telefon i hånden og søger nye inputs, starter jeg på facebook. Det er dejligt nemt, hyggeligt og så er jeg næsten sikker på at jeg primært rammes af noget, som facebook regner med at jeg godt kan lide. Facebook viser os dét, den regner med vi gerne vil se. Ud fra særlige logaritmer over hvad vi klikker på og hvad vi går en stor bue udenom. Det føles sikkert og det er mageligt.

… Men af og til bliver jeg mere end bare almindeligt træt af at være magelig og jeg har brug for, at få udvidet mine valgmuligheder. Eller for at få valgmuligheder i det hele taget. Som man for eksempel kan gøre ved at melde sig til et nyhedsbrev fra en bestemt avis. På den måde får man en mail med dagens overskifter og så kan man selv få lov til at sortere hvad der er relevant og hvad der ikke er, uden selv at skulle gå på rov. Ret smart, synes jeg.

Bevares, jeg ville aldrig bytte facebook og de øvrige sociale medier for et nyhedsbrev, men en kombination af de to, tænker jeg er virkelig fed, fordi der på den måde både bliver plads til lidt “tankeløs scroll” og aktiv stillingtagen til hvad man gider dykke dybere ned i.

Der findes naturligvis et utal af aviser og jeg skal ikke gøre mig til dommer over hvilke der er de bedste. Personligt læser jeg mest Information og Politiken, men i forgårs, hvor jeg faldt over en undersøgelse der gav mig idéen til dette indlæg, besluttede jeg mig for, også at give Kristeligt Dagblad et skud. Jeg tror ikke overhovedet ikke på Gud og jeg bliver sindssyg hvis jeg læser ét eneste negativt udsagn om fri abort, men jeg tror faktisk ikke at hverken det ene eller det andet afskærer mig fra at være god kandidat til Kristeligt Dagblad. Selvom jeg ikke tror på gud, tror jeg på god karma og lige præcis dét kan måske komme både mig og et par af jer til gode. Landet ligger nemlig sådan, at man, hvis man melder sig til Kristeligt Dagblads nyhedsbrev lige HER, ikke bare får lov til selv at vælge sine nyheder, men hele fem heldige kartofler + deres favoritledsager, kan også vinde et weekendophold, bare ved at tilmelde sig! Bummelum, det er da værd at tage med i betragtning – og hvis det viser sig at være noget bras, kan man selvfølgelig altid afmelde sig igen og stadig have sit lod i konkurrencen. Det er nemt, det er gratis og jeg synes det er ret god karma. Tilmeld jer HER.

Med dét sagt, vil jeg nyde at drengene sover, så jeg kan gå i gemmerne efter slik, chips eller pålægschokolade – jeg fik nemlig overhovedet ikke lavet nok pandekager, da jeg gik i køkkenet hos nogle venner her til aften, så selvom jeg prøver at holde mit aftensukkerindtag til om fredagen, så snyder jeg i dag. Jeg er jo også nærmest alene hjemme og så skal man jo næsten. Ik’?

Ha’ en rigtig god aften!

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Og det gode ved KD er også at den kommer i et format størrelse og længde som passer perfekt til at blive læst på toilettet 🙂

  2. Jeg holder jo avis på den måde, at jeg får et eller andet tilbud, hvor jeg kan få et abonnement i 1, 2 eller 3 måneder til næsten ingen penge – eller venner/familiemedlemmer der har et “rigtigt” abbonnement, gir os et prøveabonnement en måneds tid eller så – lidt nasserøvsagtigt, måske, men det betyder også, at jeg har afprøvet rigtig mange aviser, og KD er absolut ingen dårlig avis. De tar mange gode emner op. Lige nu har jeg Berlingerne, gud bedre det – godt nok har de også nogle gode artikler ind imellem, men du milde himmel, hvor er den borgerlig. Den tror jeg ikke jeg skal prøve igen……. :/

    1. Så skynd dig at melde dig til her – så får du ovenikøbet Kristeligt Dagblad gratis i 4 uger 😀

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven