mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Hotel i egen by, gallafest og en sej mand!

image

Først da der tikkede en sms ind i går, hvori der ikke stod andet end: “Vi skal være fulde” fik jeg idéen om, at det i virkeligheden kunne være rart at kunne sove både tungt, godt og længe efter den fest jeg i aften skal til. Sådan uden børn.

Således er jeg nu, sammen med min partner in crime, Cecilie fra tregodegrunde.dk, checket ind på et hotel lige knap to kilometer fra hvor vi bor og en spytklat fra både diskoteker, shawarmabarer og morgenmadscaféer til dagen derpå.

Arghmen altså, jeg kan næsten ikke få armene ned. Hotelværelset er det mindste jeg nogensinde har visiteret, toiletbrættet er knækket, men til gengæld er selskabet mere end bare almindeligt fornøjeligt OG vi har selvklart bobler med.

Årsagen til det hele er, at Bloggers Delight, hvor jeg for nuværende er i blog-netværk, fylder fem år og har inviteret til storslået gallafest og for pokker hvor jeg glæder mig! Jeg har allerede – som I måske kan ane på billedet ovenfor, jeg netop har taget, haft gang i den store make-up pensel og om lidt når jeg ifører mig både kjole, brysttape (ja, den slags der skal løfte brysterne – kryds fingre med mig for at det virker) og stiletter, vil jeg håbe på at foden holder, at alkoholen flyder og at det øvrige selskab af 150+ blogger kommer til at vise sig at være lige så fantastisk, som jeg forventer!

Hvis nogen af jer har lyst, så håber jeg på, at jeg på min snapchat @cbuttenschon, kommer til at huske at holde jer opdaterede hele aftenen. Om ikke andet, så lover jeg er full-body billede hvor I kan se min kjole.

Som en sidste salut inden jeg kaster mig ud i den store kjoleprøvning, vil jeg bare lige sige, at I roligt kan glæde jer til i morgen tidlig, hvor jeg løfter sløret for Ugens Mand, som – i hvert fald i mine øjne – er én af landets sejeste!

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

  1. Rigtig god fornøjelse. Døjer selv med en fod, som jeg har vrikket om, så pas godt på fussen. Glæder mig til opdatering. Har desværre ikke snapchart!

  2. Kan ikke finde dig på Snapchat . Søger cbuttenschon, men der dukker ingen navn op.. Har også prøvet @cbuttenschon..

  3. Det ser super fedt ud!!! Hvem der bare var blogger… 😉 det der brysttape… Virker det? 🙂 har overvejet at kaste mig ud i det.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven