mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Buttennytår i billeder – inklusive fraklip

P1010496

Ligesom det har været tilfældet de seneste fire nytårsaftener, bar festen i forgårs præg af at børnene var i fokus. Vi holdt fest hos nogle gode venner, hvor vi var otte voksne og otte børn i den fine østerbrolejlighed, hvor der var pyntet op til den store guldmedalje og lagt i oven til en festlig aften i børnehøjde. Inden festen satte igang, forsøgte vi os med et parbillede til at matche vores familiebillede; billederne i kamerarullen blev i varierende kvalitet, som I kan se nederst i indlægget.

P1010503Der var så fin og behørig oppyntning ved voksenbordet.

P1010504

… Og i særdeleshed ved børnebordet.

P1010505

Selv champagneglassene var blevet pyntet i aftenens anledning. Kæft det var en fin detalje, synes jeg.

P1010508

Maden som vi havde bestilt fra fra Gastronomiet var sublim. Størstedelen af selskabet (undertegnede inklusiv) havde bestilt vegetarmenuen, som faktisk var afgørende faktor for at vi bestilte lige netop dérfra.

P1010511

Alle retterne var lækre, men denne mellemret var min absolutte favorit. For sulan, det var lækkert!

P1010509

Børnene droppede den finere menu og havde en fest med pastasalat, pizzasnegle og masser af grøntsagsstave, som de kunne gå og snacke af det meste af aftenen, imens de voksne havde (nogenlunde) ro til at spise fint. Win!

P1010526

Voksenholdet, som blandt alle de andre smukke unge mennesker, inkluderer hende her og hende her 🙂

P1010497

Der gik, som jeg skrev øverst, en lille smule gak i Thomas’ og mit parbillede – fuldstændigt som det forøvrigt plejer at gøre sig gældende.

P1010491

Man har kun det skæg man selv sidder på og den fest man selv laver, ikke sandt?

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Det ligner unægteligt på det sidste billede at Thomas holder dig på maven, og du holder hånden op for at sige “shh!” – er der skjulte meddelelser i indlægget??!! 😀

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven