mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Årets første rejser – planlægningen

PB110238

Nu skrev jeg godt nok et helt indlæg i morges om hvor hyggeligt jeg synes alting bliver, når sneen falder, men da jeg fire timer senere befandt mig i sjap og snevejr på en alt for tung ladcykel på de kun delvist sneryddede cykelstier, ændrede jeg en lille smule mening. Det var noget værre sjaskværk! Derfor har jeg søgt i ly for vinteren og er, i stedet for at hylde det langsomme tempo og den nyfaldne sne, gået igang med at planlægge årets rejser og jeg fornemmer, at det på lige præcis dén konto, bliver et overordentligt godt år – og det endda til trods for at jeg for ganske nyligt desværre så mig nødsaget til at aflyse min første rejse, hvor jeg skulle have været afsted med en større forsamling gode damer på ski i Østrig. Årsagen var, at Thomas i samme periode blev tilbudt at spille på Grønland og selvom jeg havde sukket både højt og længe efter lederhosen og romtoddy (og en tur på ski, bevares), så kunne jeg alligevel ikke dy mig for at vige pladsen for min mands grønlandseventyr. Dét føltes ligesom mere rigtigt.

Således lægger Thomas rejseåret ud med en tur til Grønland. Det heldige asen.

Sidenhen tager jeg – allerede i februar – til Sierra Leone, hvor jeg sammen med Plan Danmark (som jo er de eneste i verden der sælger den fysiske version af Cana’s Album) Mascha Vang og Kenneth Nguyen skal ned og sætte fokus på de kår nogle af de fattigste kvinder lever under. Jeg glæder mig som en gal til at skulle til Afrika igen – også selvom turen kræver, at jeg kommer til at være adskilt fra min kærlighedsavl længere end jeg har prøvet det nogensinde før.

2300_55420026484_3105_n

I marts, hvor Thomas har et par ugers pause fra sin forårstourné, drømmer vi om at tage på familieferie i et par uger til Thailand – eller et andet sted hvor solen kan skinne grænseløst på parasollerne over os.

Vi overvejer både en charterrejse ala den vi var på med Star Tour i efteråret eller en byg-selv-rejse, hvor jeg for eksempel godt kunne være forfalden til at booke et par overnatninger på nedenstående hotel, som I kan se meget mere til, hvis I klikker på billedet herunder.

Skærmbillede 2016-01-14 kl. 13.00.06

Wauw, manner! Jeg kan næsten ikke være i mig selv over, hvor lækkert det ser ud og jeg tænker, at der næsten ikke er andet for, end at gå i charmeoffensiv overfor Thomas, så jeg kan lokke ham med på idéen om at sprænge budgettet – bare en lille smule.

Så kan vi måske til gengæld bare tage på camping til sommer. Eller en tur til stranden lige rundt om hjørnet, hvis det går helt galt.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven