mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

10 ting der kan være hurtigere end en 1-årig


Klokken er allerede et godt stykke op ad formiddagen og selvom jeg i morges syntes, at vi var i overordentlig god tid, er jeg først nu kommet hjem efter at have afleveret Peter i dagpleje.

Jesus-fucking-kristus, hvor kan det tage lang tid!

Siden engang før jul, har Thomas været den primære til at aflevere drengene og når det alligevel af og til har været mig, har det som oftest været med drengene foran mig i ladcyklen, fordi min fod, den korte afstand til både børnehave og dagpleje til trods, ikke har kunnet klare distancen.

Nu er Thomas imidlertid rejst til Grønland, foden er i bedring og jeg har for første gang i hvad der føles som hundrede år, været på gåtur med min halvandenårige. Trehundrede meter ned til dagplejen. I hvad der føltes som (mindst) en time. Den langsommelige gåtur fik mig til at tænke over hvor mange ting, der i virkeligheden kan være hurtigere end en 1-årig, som konsekvent standser op, går baglæns, sætter sig ned, finder en pind, taber en pind, græder, ser en hund, griner, samler sne, griner og løber ud mod vejen, inden han bliver stoppet og ført tilbage, hvorefter nogenlunde samme scenarie udspiller sig sådan 40-50 gange.

10 ting der kan være (eller føles) hurtigere end en 1-årig

En snegl der sidder fast i et stykke tyggegummi.

Elevatoren på Nørreport Station.

Oliebaseret gulvmaling der skal tørre.

Dagene, når man er gravid og har passeret 40+0

Ventetiden på bussen i priovinsen, hvis man lige akkurat ikke nåede den forrige afgang.

Køen til toilettet på Roskilde Festival, når man har racerrøv.

Opdateringer på telefonen, bedst som man havde taget det perfekte billede til instagram.

En skoda. Hvor motoren er gået i stykker.

Turen igennem IKEAs dimseafdeling.

Min cykel. Som jeg stadig ikke kan finde nøglerne til.

Heldigvis er der kun ganske få ting i verden, der kan være lige så søde, som 1-årige <3

Skriv din kommentar

Kommentarer (18)

  1. Hahahahahhahahah okay jeg grinte meget højt, her midt på min arbejdsplads, og fik nogle meget mærkelige øjne.

    Det var altså ret sjovt. Kan i hvertfald nikke genkendende til den med roskilde festivalen 😛

  2. Hahahaha!!!!:):) Den der med gulvmalingen er årsagen til, at vi nu, på 3. år, har udskudt at male herhjemme…
    Jeg kom til at læse med på debat om langtidsamning i går (dumme, dumme mig!), og det ene argument var, at når børn kunne noget selv (som tygge og drikke af glas), så skulle de have lov til det. Et splitsekund forestillede jeg mig, hvordan en morgen ville være, hvis Ane selv skulle vælge tøj, tage det på, hælde sine havregryn op og gå turen til vuggestuen – fuuuuck, det ville blive en lang morgen;)

  3. Åh fantastisk skriv – jeg smiler stadig!! Udover min store pige på 5 år (som også kan være langsom :-)), har jeg to stk på 2 år!!! Se DET tager lang tid at komme fra A-B med dem 🙂 :-)….

  4. Ha ha, tjek til racerrøv, tiden efter 40+0 og elevator på nørreport station! Jeg sidder og tisser lidti bukserne, hjemme i vestegns sofaen 🙂

  5. Det er sjovt. Herhjemme er der meget få ting der er så hurtige som mine 2 1-årige. De er über-fucking-alles på et splitz-sekundoz.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven