mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Video #5 Thomas og Cana svarer på spørgsmål

Skærmbillede 2015-12-02 kl. 21.58.09

Så er det denundenlyneme i aften jeg skal danse til den musik min mand gav mig i bryllupsgave. Cana’s Album. Det er fuldstændigt vanvittigt at tænke på at det er en realitet og at cd’en fra næste fredag d.11.december bliver sat til salg – ovenikøbet på den bedste måde jeg kan forestille mig. For hver solgt cd, går 40 kroner direkte ned i foret til Plan Danmark, som giver pengene til nogle mennesker, der har mere brug for dem end Thomas og mig. Den fysiske CD kan kun købes hos PlanShop og den kan allerede nu forudbestilles HER og jeg behøver vel ikke sige, at (jeg synes) det er en knaldgod idé? Årets absolut mest kærlighedsfyldte gaveidé.

Alt dét kommer jeg til at skrive meget mere om snart og for nu, vil jeg bare vise jer den video, som Thomas og jeg optog i går aftes, hvor i dag altså var i morgen og vores øjenlåg tilnærmelsesvist havde brug for assistance til at holde sig oppe. Vi svarede på jeres spørgsmål – som fx hvilken stilling vi sover i sammen…

Jeg håber, at I vil trykke play nedenfor og se videoen i sin fulde 8 minutters længde 🙂

Det var virkelig et dejligt afbræk fra planlægning af releasekoncerten, at sludre lidt foran et kamera om nogle emner, som vi på ingen måder selv var kommet på at tage op i dag, så tak for det og for jer.

Og så vil jeg bare lige høre om mon jeg er den eneste der glæder mig syyygt til at få optaget vores næste fællesvideo, nu hvor Thomas i egen høje person har lovet at spille lidt musik fra Cana’s Album. Det bliver mega nice!

Næsten ligeså nice som releasekoncerten (som I kan følge med i, på instagram på #canasalbum) og som jeg har helt vildt meget kriller i maven over, fordi jeg bare sådan håber, at alle der kommer og hører sangene, synes de er ligeså gode, som jeg synes de er. Jeg tror det, men man kan jo aldrig vide.

… Og køb så lige den CD, hva’? 😀

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Eeeeeeej så får man ikke engang svar på sine spørgsmål. .. bland selv slik og liggende… kaldenavne heller ikke… for dårligt

    I er et meget harmonisk par, dog skal I måske øve jer I at tale lige højt. Måtte skrue op og ned og op.. god weekend

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven