mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Se mit undertøj

image

Skærmbillede 2015-09-16 kl. 20.13.20

En del af successen for mit udseende i går, kan uden tvivl tilskrives det faktum at jeg aller inderst havde iklædt mig mit nye undertøj fra Femilet.

For mig er det mega vigtigt, når jeg skal stadse mig ud og føle mig sådan rigtigt lækker, at jeg har det godt i mit undertøj. Det skal være så behageligt at have på, at jeg glemmer at det er der og jeg skal vide, at der fremhæver og dækker lige præcis hvad det er indrettet til.

Før jeg fik børn gav jeg den som oftest fuld skure med push-up-bh med masser af fyld, når jeg skulle i byen, men siden jeg har fået børn synes jeg ikke effekten af de frække dybtskårne bh’er er synderligt fatterende til den (temmeligt meget) blødere barm der er fulgt med. Barmen bliver ikke længere automatisk hvor den skal og det er derfor vigtigt for mig, med noget ordentlig støtte, med mindre jeg vil lave en Janet Jackson til Superbowl og flashe mere end hvad normen ellers byder.

Bh’er der kan holde styr på sagerne og som samtidigt er pæne til en 29-årig krop er blevet målet og jeg har fået to nye favoritter. Faktisk er den ene af dem ikke ny, men den er kommet i en ny laber farve, som jeg er helt pjattet med. Det er en blonde-bh, som med en meget bred underkant, giver en fornemmelse af at den – til trods for at den er bøjleløs – giver en lille smule mere støtte end andre blondesager. Den er virkelig lækker at have på, omend den ikke giver babbelutterne den allerbedste form for støtte.

Skærmbillede 2015-12-19 kl. 18.25.25

Til gengæld, når det kommer til støtte, så er bh’en på billedet herunder formidabel. Intet mindre. Den sørger for at alt bliver på sin plads, uden hverken at gøre brysterne flade eller trekantede, som jeg ellers synes at nogle bh’er i samme kategori som denne kan have tendens til at gøre.

1521140-00990-1

Faktisk var det lige præcis dén der udgjorde min øvre underbeklædning, da jeg i går med frynser på nederdelen, blonder på toppen og læbestift i hele hovedet tog til julefrokost.

Jeg er vild med begge bh’er og har selvfølgelig også de matchende trusser, men dem får I nu ikke lov til at se på – til gengæld kan I på min instagram @cbuttenschon se hvordan jeg ser ud i lulu-toppen.

Hvis I er interesserede i priser og deslige, kan I enten klikke jer ind på femilet.dk eller klikke på billederne herunder, hvor I vil blive vist videre direkte til de respektive bh’er.

PC110373 PC110374

Med dét vil jeg overlade det til fantasien at gætte på hvilke trusser jeg valgte til og så håber jeg at I får en fortræffelig aften, hvadenten den er fræk, fed eller fuld, så længe den bare ikke er forloren. Min bliver noget med middag og drinks med en veninder og jeg glæder mig!

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

 1. Hej Cana. (Føler lidt vi er på fornavn når jeg sådan skamlæser din blog så tit og føler jeg kender dig)
  Vil bare ønske dig en god lørdag og sige tak fordi du er så ærlig, oprigtig og bare ligesom alle os andre! Er blevet SÅ vild med din lille familie, følger også din mand på insta og hold nu op hvor i klæder hinanden! Det er relativ kort jeg har fulgt jer, men vil bare sige at du har fået en ny fast læser! Du er super sej og fantastisk at følge! Lørdags smil og gode vibes herfra!!

 2. Hej Cana
  Du ser bare super godt ud! Så ud til at være en noget så lækker julefrokost i går. Fulgte med på snapchat og hov der var Cana da I et fantastisk selskab. Bliver skønt at få dig og frøken vang under samme tag 😉 Tak for en altid fantastisk blog!

   1. Nej, det gør jeg ikke!
    Det er to vidt forskellige blogs og JEG elsker dem begge. Hvorvidt DU mener at Mascha. ikke har noget på, kommer ikke mig ved.
    Og jeg er sikker på at Cana på et tidspunkt,selv kan fortælle, hvad jeg hentyder til

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven