mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Om et parforhold #3

PC180447Aldrig havde jeg troet, at jeg på så kort tid, skulle skrive så meget om mit forhold til Thomas, men ikke desto mindre, har han endnu engang givet mig en anledning til at flyve til tasterne.

Morgenen startede, som den desværre nogle gange gør, alt for tidligt og det var med en slatten high-five, jeg ræsede ud ad døren her til morgen, for at købe julegaver inden resten af København ville få samme idé. Sidenhen piskede jeg hjem med bilnøglerne til Thomas, som skulle en tur i studiet, inden jeg ilede videre mod en kaffeaftale, først med en veninde og sidenhen hos min frisør, som i en ruf klippede tyskeren væk fra min nakke og gav mig forvisninger om, at jeg ikke kommer til at ligne en matematiklærer for evigt, sådan som jeg synes det er tilfældet med lige præcis den hårlængde jeg har nu. En skrap én af slagsen, ovenikøbet, som jeg altså på billedet ovenfor, efter bedste evne, forsøger at imitere.

Derhjemme blev jeg mødt af en rodet lejlighed og kaffepletter på bordet, inden Thomas kom hjem og som det første, med et kærligt blik, spurgte om ikke han skulle tage drengene med til Jylland i weekenden, så jeg kunne få tanket batterierne op og spise brunch med mine veninder, alene hjemme i København.

Min første tanke var, at jeg selvfølgelig skulle med til Jylland, men Thomas forsikrede mig om, at han syntes det var helt okay, hvis han og drengene kunne tage på venne- og familiebesøg (hos min familie, vel at mærke!) imens jeg blev hjemme. Han fortalte at min far forøvrigt også gerne ville køre med i bilen, så der var alligevel ikke rigtigt plads til mig og så var den ged ligesom barberet.

Min mand mærkede lige mit behov for ro, inden jeg overhovedet selv havde skænket det en tanke; men han har ret. Jeg trænger til ro og nogle gange kender han mig næsten bedre, end jeg kender mig selv.

Således kan jeg nu se frem til en weekend uden børn, hjemme hos mig selv og med fare for at I kalder mig for Grinchen, så glæder jeg mig altså mere til dét, end jeg glæder mig til jul, som jeg først tror jeg kan glæde mig rigtigt til, på den anden side af søndag eftermiddag.

Skriv din kommentar

Kommentarer (14)

  1. Åh, det lyder skønt! Jeg nupper en weekend alene med vores 3 børn. Men det har også sin charme. Så ønsker jeg mig en børnefri weekend i julegave

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven