mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om det følelsesmæssige ansvar der følger med

image

Det er ikke så lidt, der pludselig sker, når man sådan for første gang i sit liv udgiver et album. Godt nok et album som jeg ikke anede eksisterede, før det var færdigindspillet, men som jeg i morgen d.11.december 2015 udgiver sammen med Thomas. Det er nemlig mit album – Cana’s Album – selvom jeg hverken har skrevet musikken, spillet på instrumenterne, sunget i mikrofonerne eller skruet på knapperne. Jeg har fået rettighederne – og med dem, følger et stort ansvar.

Særligt det mere emotionelle ansvar har vist sig at fylde mere end jeg havde forventet. Heldigvis.

Et følelsesmæssigt ansvar der for alvor gik op for mig jeg havde, da jeg forleden modtog denne email (som jeg selvfølgelig har fået lov af afsenderen at udgive her):

Kæreste Cana og Thomas!

Tusind tak for en fantastisk aften og koncert i går. Hvor er jeg beæret over, at jeg fik lov til at være med til jeres kærlighedsfest. Jeg stod helt oppe foran, med en klump i halsen og kunne se begge jeres ansigter gennem hele koncerten og hvordan kærligheden bare fyldte jer helt. Jeg håber inderligt, at jeg får lov til at opleve sådan en kærlighed en dag. 

Jeg er selv blevet forladt for 3 måneder siden (ja, jeg er kun 23 år og vi var kun sammen i 1,5 år, men det har stadig gjort rigtig rigtig ondt!) og havde faktisk så sent som til middagen, jeg delte med min lillebror inden koncerten, siddet og sagt, at jeg ikke troede på kærligheden længere. Det fik jeres koncert heldigvis lavet om på!

Det gik op for mig til koncerten, at jeg endnu har den store gode kærlighed, som I deler, tilgode. At finde en, der elsker mig fra “head to toe”. En der vil flytte med mig til “end of the world” og tilbage igen, hvis det er det jeg vil. En, der stadig ved, at jeg the one selvom det ikke går godt, fordi “fighting is not giving up”. 

Tak for at vise mig, at kærligheden findes. Jeg glæder mig til at genhøre albummet og blive mindet om det hele igen, jeg jeg nu i min kærestesorg glemmer det igen. 

Tusind tusind tak!

Behøver jeg skrive, at det gjorde mig halvanden meter højere og gladere end en frø der lige er blevet kysset af en prinsesse?! Det er selvfølgelig mig der takker for sådan en email og mig der takker for, at få lov til at kunne inspirere andre. Det gør mig så glad, at I derude tager imod sangene og kærligheden, som hvad det er; ærlige, menneskelige og helt reelle følelser, som vi alle har fortjent at opleve.

Dét, der er godt, bliver kun bedre af at blive delt og jeg er så glad for at I tager imod.

CD’en kan udelukkende købes hos Planshop.dk hvor Thomas og jeg, netop i dag, hvor de er landet fra trykkeriet, har trænet håndled og fingre, fordi vi har signeret en ordentlig røvfuld eksemplarer – trehundrede, for at det ikke skal være løgn – som bliver sendt ud efter først til mølle-princippet, fordi så mange har efterspurgt autografer. De fleste er allerede sendt afsted, men hvis I er hurtige, kan I stadig nå at snuppe et eksemplar med krusedulle – ellers kan sådanne selvfølgelig erhverves til koncerterne til foråret.

OBS: CD’erne kan udelukkende købes hos Planshop.dk, fordi vi på den måde kan sikre flest mulige penge til velgørenhed. For hver solgt CD går 40 kroner direkte til ét af Plans velgørende projekter i Zambia.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven