mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

… Når nogen får at vide de er smukke

IMG_6726

FOTO: Thomas “Topper” Christensen

Noget af det jeg allerbedst kan lide er, at gøre andre mennesker glade. At gøre en forskel og få andre til at smile og tro på sig selv.

Sådan tror jeg i virkeligheden vi er mange der har det og alligevel ser jeg ofte et gadebillede, hvor vi i høj grad ignorerer hinanden og forsøger at stirre vigtigt ned i fortovsfliserne eller vores smartphones, for at undgå øjenkontakt med fremmede. Jeg gør det selv ofte, men heldigvis ikke altid.

Nogle gange løfter jeg hovedet højt og smiler til de forbipasserende, som var de mine nærmeste veninder og jeg føler, at jeg – helt uden ord – anerkender dem og fortæller dem at de er noget værd for mig, ligesom de fortæller det tilbage, når de returnerer min lille gestus med et par glade øjne og et smil om læberne.

Da jeg i eftermiddag faldt over filmen herunder, sad jeg i små fem minutter og smilede så stort til skærmen, at Thomas et øjeblik troede jeg så på dyreunger med store, nuttede øjne, som løb glade rundt i frodige blomsterenge. Det gjorde jeg ikke, men jeg lyttede på en ung kvinde, som fortalte en flok forskellige mennesker, at de var smukke, imens de stod foran hendes kamera. Deres reaktioner var – pånær en enkelt – umiddelbare og fantastiske. De blev glade og smigrede – følelser jeg synes vi skylder hinanden at booste, når vi kan.

Man behøver ikke se videoens fulde længde for at fornemme hvad den går ud på og for fa’en hvor er jeg vild med det!

Vi kan med så ganske få og små midler anerkende og glæde hinanden og jeg vil i dén grad bestræbe mig på, at gøre det (endnu) mere i fremtiden.

Som jeg har skrevet før, så er I allesammen smukke og jeg er både glad og smigret over, at I læser med her hos mig. Det gør jer ekstra-cool i min bog.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Wow! Får lyst til at gøre det samme. De var alle utroligt smukke, når deres ansigter lyste op i kæmpe smil. Det gjorde mig glad.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven