mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Når lækker aftensmad er RetNemt

PC300485 (1)Annonce

Med en byld i foden var det i går mere end bare almindeligt kærkomment at vende hjem til en måltidskasse fra retnemt.dk, som lynhurtigt blev forberedt, til samtlige familiemedlemmers store fornøjelse. Okay, Jens som for tiden primært ynder at ernære sig med havregryn, var imidlertidig mellemfornøjet, men i forhold til hans standarder for indtagelse af aftensmad, var det særdeles vellykket.

PC300487 (1) PC300492 (1)

Retnemt.dk er en abonnementsservice, hvor man får afmålte råvarer og en udførlig opskrift leveret lige til døren, klar til forberedelse, som typisk tager 30 minutter – altså ligeså kort tid som det tager at hente take-out, som vi ofte ynder herhjemme på de lidt travle dage. Retterne findes i ni forskellige kategorier og man kan, uge for uge, ændre i sin bestilling, hvis man foretrækker en ret fra en anden kategori eller hvis man vil af- eller ekstrabestille. Lige nu kan I ovenikøbet HER, ved at svare på et spørgsmål (hvor jeg kan afsløre at svaret hverken er 7 eller 11) vinde en måneds fri levering af mad fra retnemt.dk.

Jeg havde bestilt fra kategorien “RetSundt”, som er med minimum 70% økologiske råvarer og som navnet indikerer, sund. Retten i denne uge var Köfte med tahindip og tabouleh, som jeg skal være ærlig at indrømme at jeg aldrig har smagt før og netop dét synes jeg er noget af det allerfineste ved konceptet; at man får virkelig god, ny inspiration til aftensmaden serveret på et sølvfad; eller altså, i en kølekasse.

PC300484

Det smagte virkelig lækkert og alle ingredienserne var nøje afmålt, så jeg nærmest ikke skulle bruge hovedet under madlavningen og fint kunne lege lidt med min sultne Peter imens, til trods for at det – for mig – var en helt ny ret at lave.

IMG_8044 IMG_8046

Jeg er fuldstændigt pjattet med, at alt er afmålt; både fordi det sparer hjernen for unødig brug af trætte eftermiddagshjerneceller, men i særdeleshed også fordi det betyder at madspild fuldstændigt elimineres ved måltidet; i hvert fald hvis man – som jeg – godt kan lide at spise rester af aftensmaden til frokost dagen efter, for til os, var der mere end rigeligt. Og så er det ovenikøbet til at betale med en pris på 149-225 kroner per 4-personers kasse, som altså for os næsten rækker til to dage. Win!

Jeg synes vitterligt det er et røvlækkert koncept og jeg glæder mig allerede til næste gang. Det er virkelig ret nemt.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven