mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Når det handler om at give

imageSkærmbillede 2015-09-16 kl. 20.13.20

I virkeligheden handler det om at give. Om at give hvad man kan og vil, til nogen der værdsætter det eller brug for det. Sådan er det altid, men det er som om, at det altid bliver ekstra tydeligt her i december, hvor vi suser rundt for at finde de helt rigtige gaver til dem vi holder af.

Faktisk har jeg stadig kun købt én eneste gave – et brugt legekøkken til Peter. For mig handler det ikke om hvor meget jeg spenderer eller hvor flot gaverne er pakket ind; det handler om omtanke. Om at finde noget, der kan gøre modtageren glad.

Min mand siger altid at han synes altid det er svært at købe gaver til mig. Vidstnok fordi han, første gang vi holdt jul sammen, havde købt mig en højrød velourkjole, som han mente ville klæde min dengang voksende babymave. En kjole som jeg fandt meget lidet flatterende og som vi sammen drog ind og byttede til en mere afdæmpet version, som jeg forøvrigt stadig har, men som efter to graviditeter altså er pænest med dunk i. Sidenhen har han dog både købt og lavet mig de mest fantastiske gaver – og som I nok har gættet, er det de hjemmelavede, både den sang han engang indspillede sammen med Jens på mors dag og selvfølgelig Cana’s Album, mine absolutte favoritter. Cana’s Album, som forøvrigt allerede fra i morgen, kan blive jeres.

Jeg hørte i radioen forleden, at en gaves værdi er dens pris + afsenderes ihærdighed værd. En tanke der for mig giver virkelig god mening. Når vi er ihærdige for at give hinanden gode, personlige gaver, bliver de i virkeligheden meget mere værd end det de har kostet.

Dét synes jeg er vigtigt at huske på midt i vores storslåede forbrugsfest. Selvfølgelig skal der være plads til store økonomiske udskejelser og dyre gaver, men for mig at se, er det dyre gaver ikke altid mere værd, end de billige – det afhænger af indsatsen og omtanken.

Derfor er det med stor glæde, at jeg i dag kan annoncere de fem vindere af et gavebevis til hver én julenødhjælpspakke fra Unicef, som Bloggers Delight har været så venlige at sponsorere. I får hermed en gave, som for jer har været gratis, men som med en personlig hilsen og det gode budskab får en kæmpe værdi; ikke mindst for de børn, som får gavn af pakkens indhold.

Tillykke til Susanne, Lea, Bettina, Margit og Iben – jeg har sendt jer en mail. 

Jeg er rørende enig med mange af jer i, at det var svært at vælge sine yndlings verdensgaver fra Unicef, fordi de alle gør noget godt og jeg vil selvfølgelig opfordre alle til at tage endnu et kig på de fine velgørenheds-verdensgaver HER og overveje, om ikke Onkel Karsten bliver mere glad for at få sådan en gave, end han gør for de fire par stribede strømper I ellers havde overvejet at give ham.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Kære Cana!

    Du har så meget ret! Nogle gange glemmer vi nemlig hvad det i virkeligheden handler om. Som mor til 3 skønne prinsesser – og en arbejdsuge på 40 timer (i folkeskolen), er hverdagen i december ret presset. Desværre er de børn jeg møder i min hverdag opdraget i forbrug – og derfor er det helt naturlig at de også efterspørger det…..Det er helt naturligt, at ønske sig IPad, computer eller måske en IPhone i julegave….. Tror det er rigtigt, at vi nogle gange lige skal stoppe op, og tænke over hvad det i virkeligheden handler om!!!

    For mig er det vigtigt, at skabe tid til mine unger, også selv om det i virkeligheden er svært…..

    Tak for en godt indlæg!!

    http://applaus.bloggersdelight.dk/

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven