mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Legeplads, varm kaffe og det, der betyder allermest

image

Når dagens højdepunkter er en tur på legepladsen, varm kaffe og en hel skuffe fuld af lego, så føles alting pludselig helt rigtigt. Puslespilsbrikkerne passer sammen som fod i hose og jeg bliver mindet om, hvad der i virkeligheden betyder noget. Det er hverken arbejde, det nye køkken jeg drømmer om eller hvad vi skal have at spise til aftensmad, kan jeg lynhurtigt afsløre. Jeg mærker i stedet hvad – og ikke mindst hvem – der i virkeligheden betyder noget.

Det er noget af det julen kan for de fleste af os, tror jeg.

Når vi lader roen indfinde sig og kærligheden fylde, mærker vi os selv helt inde i kernen. Sådan har jeg det i alle tilfælde og jeg er vild med det!

Morgenen startede i virkeligheden med et par sløje drenge, som medførte at alle planer blev udskudt til fordel for hjemmehygge og snotnæser, som gudskelov skulle vise sig at komme i bedring i løbet af dagen. Alt imens vi har produceret gaver til vores julegæster og spist mandariner i samme mængder som jeg plejer at køre slik ind om fredagen, har jeg stornydt at have frugten af Thomas’ og min kærlighed lidt for mig selv.

Selvom jeg er i den begunstigede situation, at jeg ofte har mulighed for at nyde mine drenge uden forstyrrende elementer, så er det alligevel for sjældent at jeg, som i dag, formår at sætte pris på det. I hverdagen er der altid nogle hjul der skal rulle og en logistik der skal gå op, sammen med vasketøj, indkøb og støvsugning af de hvide gulve, som i hvert fald for mig betyder, at jeg skal mande mig svært meget op, for at kunne lade førnævnte ligge til fordel for to timer på stuegulvet, sammen med dem jeg allerbedst kan lide. Det lyder helt skørt og når jeg skriver det, forstår jeg slet ikke hvordan jeg ikke altid kan prioritere mine børn over alt andet, men ikke desto mindre er det sandheden.

Måske skal det være starten på det nytårsfortsæt jeg egentlig troede jeg ikke skulle have; at prioritere leg på gulvet frem for alt det kedelige. Det må kunne lade sig gøre og jeg hører gerne fra jer, som har nogle tricks i ærmerne til at komme derhen, rent praktisk.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Dejlig læsning. Jeg har skrevet præcis det samme og alligevel noget helt andet ovre hos mig . Dagen har været fyldt med taknemmelighed her på Østerbro.

  2. Stort smil
    Har ikke én løsning, men sætter én stor ære i at være nordjysk mester i nullermands “hop”
    Og hvis gulvene bliver stor “slemme”
    Og dén lyd følsomme adhd knægt ikke magter støj fra støvsugeren……., -ja så laver vi bare gennemtræk og samler de rullende nullermænd op ved håndkraft

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven