mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Julehilsen #video (starring Cana og Peter)

PC250464

Dagen startede uhørt tidligt, med en overspændt fire-årig, som spurgte om vi ikke snart skulle spise aftensmad. Jeg kan tydeligt huske den helt særlige spænding jeg havde som barn, når jeg spiste det sidste stykke fra min chokoladejulekalender og jeg kan huske, hvor overdrevet lang, jeg syntes dagen var.

Sådan har jeg det ikke længere. Jeg stornyder hele dagen og jeg er vild med hele pakken!

I videoen herunder ønsker jeg en glædelig jul, sammen med Peter, som videobomber mig, imens jeg afslører, at jeg tilsyneladende ikke har spor styr på hvor Jens befinder sig.

Rigtig, rigtig glædelig jul over hele linjen!

Skriv din kommentar

Kommentarer (9)

  1. Hej Cana, tak for din dejlige hilsen – pøj pøj med Gåsen
    Må julen blive fin og give ro i sindet,
    lad alle problemer blive små og forsvinde
    lad dagene som kommer blive gode og fine god jul til dig og dine ❤️

  2. Hej håber i har haft en god jul. Her holder vi pakke race for børnene om eftermiddagen. Vi mødes med bedste forældre drikke kaffe mm 14.30 danser om jule træ ved 16 tiden børnene pakker gaver op inden maden. Og vi voksne venter til efter maden. Så kan maden nydes i fred og ro. Børnene går til og fra. Ingen stress og jag. Da de var mindre kom de i seng som de plejede ved 20 tiden. Det er jo børnenes fest så hvorfor pine død trække det pakke race til kl 21 tiden. Vi talte om det var så hyggeligt med en lang hyggelig eftermiddag/ aften. Nu er børnene 9 og 11.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven