mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Friweekend, julefrokost, kluns og venindedates

imageSkærmbillede 2015-12-20 kl. 12.55.48

Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft en weekend som denne. Det er i hvert fald mere end fem år siden og det har været intet mindre end pragtfuldt.

Thomas pakkede fredag formiddag børnene og min far i vores lille blå lyn og kørte til Sønderjylland, så jeg kunne få en weekend off fra hverdagen – what a joy’n’luxury!

Således fik jeg i en ruf pakket nogle gode planer med dejlige damer ind i min kalender og jeg sneg mig til en billet til julefrokost med de gode damer (og den ene herre) i Mascha Vangs nye blognetværk, Blogly, hvor jeg lige nu prøver at charmere mig lidt ind. Jeg vidste på forhånd at det var nogle seje damer jeg skulle feste med, men aldrig i mit liv havde jeg troet at de var så cool, som det skulle vise sig. Særligt efter festen for alvor blev skudt igang da den mandlige stripper kom og gav samtlige damer en omgang bunny-dry-hump. Han var noget af det mest usexede jeg længe har set, men hold kæft hvor var det sjovt og kan virkelig anbefales til en sjov aften med veninderne!

Til julefrokosten sneg jeg mig selvfølgelig til at tage det – nærmest obligatoriske – toiletselfie, og endnu engang blev jeg mødt af en overflod af spørgsmål til mit tøj. Blondeblusen er købt i London og kan så vidt jeg ved ikke købes i Danmark. Til gengæld har jeg én, næsten magen til, fra minimum, som kan fås – desværre kun i navy – HER. Toppen fås også i en sort kjoleudgave, som jeg næsten synes er endnu mere fin. Den kan I finde HER. Nederdelen jeg havde sat til blondetoppen er en nyerhvervet sag fra Project Unknown, som udelukkende sælges i Messages fysiske butikker.

Lørdag morgen slog jeg, sædvanen tro, øjnene op før solen, men kunne, fordi jeg har verdens mest forstående og overskudsagtige mand, trisse ind på sofaen og sove videre med netflix kørende som velkendt baggrundsstøj, inden jeg ved middagstid tog mig sammen, gik i bad og mødtes med en veninde til burgers og seriøst gode pommes på Vesterbro.

Om aftenen havde jeg lokket en anden veninde med på en bytur, som jeg mine tømmermænd taget i betragtning gudskelov fik modificeret til restaurant og en håndbajer, inden vi slentrede hjem mod en slikbutik og tog hjem, hver til sit.

… Og så sov MamaSchøn. Jeg sov og sov og sov i 11 timer i træk, kun afbrudt af at jeg ved 2-tiden i nat listede fra sofaen ind i seng, en tur jeg her til formiddag tog den anden vej og hvorfra nærværnede blogindlæg er blevet forfattet.

Til trods for at jeg flere gange i min moderkarriere har været adskilt fra mine børn, så har jeg aldrig før prøvet det så længe ad gange i mit eget hjem, hvor jeg unægteligt slapper bedre af, end jeg gør nogen andre steder i verden. Det har været fuldstændigt forrygende omend jeg nu glæder mig mere end bare almindeligt meget til mine drenge kommer hjem, så vi kan holde adventssøndag med æbleskiver og kys i stride strømme!

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven