mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

En popcornmaskine til jydepris

imageSkærmbillede 2015-09-16 kl. 20.13.20

Da jeg forleden postede ovenstående billede på instagram, hvor Jens netop havde lavet sine allerførste hjemmelavede popcorn i vores nye popcornmaskine, blev jeg straks spurgt hvor jeg havde købt den fine maskine. Èn kom mig i forkøbet og svarede at hun havde set en lignende i en butik midt i København, hvor man kunne få den for en tusse og dét mine damer, er altså for dyrt, hvis nogen spørger mig. Derfor dette indlæg.

Selvom jeg (i denne omgang) har boet i byen i et halvt år, så har jeg altså ingenlunde vænnet mig til københavnerpriserne og jeg kommer formentlig heller aldrig til det. Derfor kan jeg med stolthed afsløre, at min popcornmaskine altså kun kostede 499.- hos coolstuff, hvor den ganske kort efter jeg gav tippet videre på instagram, desværre blev udsolgt. Jeg har dog været i kontakt med coolstuff, som siger, at den kommer på lager igen ganske snart. I’ll let you guys know, hvis nogen er interesserede.

Det var i virkeligheden temmeligt tilfældigt at jeg havnede på lige netop dén hjemmeside, men straks jeg var derinde, blev jeg bragt tilbage til min barndom; jeg blev mindet om hvordan jeg plejede at elske at komme i det store – og dengang meget eksotiske – Kolding Storcenter. Allermest på grund af centrets spøg- og skæmtbutik, som jeg kunne bruge timer på at gå på opdagelse i, fuldstændigt på samme måde som jeg tog mig selv i at gøre det på coolstuff. For selvom mit interessefelt siden jeg var barn, har rykket sig milevidt, skal jeg nu stadig ikke se mig for fin til at synes at en god omgang spøg, skæmt og skøre brugsartikler kan være virkeligt underholdende.

Jeg fandt massevis af sjove, skøre og helt geniale påfund. Der er towel twisters til håret, hjemmesko der kan forvarmes i mikroovnen, starwars-vækkeure, candyfloss-maskiner og det berygtede Jelly Beans Spil, hvor halvdelen af de ellers lækre jelly beans er blevet forvandlede til ulækre smagsvarianter, som efter sigende tangerer både rådne æg og bussemænd. Og tusindvis af andre ting. Billigt, vistnok.

For i aften vil jeg overtale min mand til at trække en dyne med i sofaen og nyde, at vi har en aften kun i selskab med hinanden og vores sovende børn. Hvis nogle af jer hverken drikker snaps eller følger med i den film I ellers havde planlagt at se og i stedet surfer på spøg og skæmt, så tip mig lige hvis der er ét eller andet hyyylemorsomt jeg bare skal se, ik’?

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

  1. Cana for dælen! Her troede jeg, at aftenen skulle gå med bland selv snolder og juleshow på tv2….. Men nej nej, nu sidder jeg fast i Coolstuff.. Tak for den 😉

  2. Man kan få timer til at gå med at udforske Coolstuff! Prøv ogsåog tag et kig på propagandashop.dk, de har også mange finurlige og sjove ting

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven