mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

En make-up-video og GODT NYTÅR

Skærmbillede 2015-12-31 kl. 12.22.37

Det er næsten ikke til at fatte, at 2015 om ganske få timer – for de fleste forhåbentlig i selskab med dejlige venner og familie – er slut. 2016 begynder og selvom dagen jo for fa’en ikke er en skid anderledes end alle andre dage, så giver den alligevel både anledning til refleksion og feststemning i én stor pærevælling, når vi byder det nye år velkomment.

Jeg skrev meget om nytårsforsætter og livsmål i mit indlæg her, men sandheden er, at jeg ikke har andre nytårsforsæt end at jeg vil gøre mit bedste for at være (endnu) mere glad. Jeg vil øve mig på at gøre mere af dét der gør mig glad og mindre af det modsatte.

Noget af det der gør mig glad, er at gøre mig fin og til dét er nytåret den perfekte anledning! Derfor har jeg været en tur foran kameraet for at vise jer, hvordan jeg har lagt min nytårsmake-up. Det kraftige dagslys gør at den ser lidt ekstra kantet og hård ud, men jeg er sikker på, at den bliver helt perfekt i aften. Se hvordan jeg har gjort i videoen herunder 🙂 Det er pærelet!

Jeg siger tak for 2015 og  glæder mig til aftenen, natten og til 2016.

GODT NYTÅR!

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Du er fantastisk. Følger dig og dine dagligt – omend jeg er lidt træt af de sponsorerde indklæg efterhånden – elsker at følge dig og dit positive livssyn! Må 2016 blive et fantastisk år for jer. Rigtigt godt nytår. Pas på jer selv, når i sprænger ind i det! Nu vi jeg gå ud og øve mig i makeuppen inden jeg tager til fest….

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven