mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

En knaldgod gaveide til mand(ekropp)en

Skærmbillede 2015-12-01 kl. 20.51.29 Skærmbillede 2015-09-16 kl. 20.13.20

Noget af dét jeg ville ønske jeg brugte flere penge på, var undertøj. Jeg elsker nyt, lækkert, blødt og selvfølgelig smukt undertøj og sandheden er, at jeg altid løfter hagen et ekstra nyk, når jeg har nyt undertøj på. Desværre glemmer jeg det ofte, når jeg svinger dankortet og undertøjet bliver typisk nedprioriteret til fordel for nye kjoler og bland-selv-slik.

En følelse der har siddet nogle mænd ude  det ganske land og nikket genkendende til. Tror jeg.

I hvert fald er drengene bag Organic Basics intet mindre end et par undertøjsgenier, som har fået en vanvittigt smart idé. Undertøj på abonnement. En knaldgod jule- eller adventsgaveidé, hvis nogen spørger mig.

Som det ser ud nu, findes servicen kun til mænd (eller kvinder som kan lide at iklæde sig boxershorts og herresokker), men ikke desto mindre synes jeg at den er svært snedig.

Undertøjet er skabt så bæredygtigt som muligt og blandt andet er fabrikken, hvor undertøjet produceres, drevet af vind- og solenergi. Derudover bliver der brugt økologisk bomuld, hvilket betyder, at der både er vandbesparelse i dyrkningen af bomulden og samtidig ingen brug af kemikalier. Og hvis der er noget vi ikke vil ha’ så er det da dillerkemi, ikke sandt, d’damer?

Der er ikke så mange dikkedarer og fjant of fjas over undertøjet, men det er prima kvalitet og i lækkert, stilrent design – fuldstændigt som jeg synes det klæder en herrekrop bedst.

Alene undertøjet – synes jeg – kan udgøre en ganske udemærket gave til manden der har det meste og det kan selvfølgelig erhverves stykvis, men allersejest synes jeg det er med abonnementsservicen, som man kan skrive sig (eller altså den glade modtager) op til HER. Priserne er, kvaliteten og den bæredygtige profil taget i betragtning, ganske fornuftige og naturligvis lavere, når man bestiller per abonnement. Derudover har jeg fået lov at tilbyde jer 20% rabat med koden OBxMORTILTO på organicbasics.dk, som I kan bruge én gang, på lige hvad I har lyst til, helt indtil d. 22.december, så I kan nå at få julegaverne i hus med den gode rabat.

Skærmbillede 2015-12-01 kl. 20.52.10

For mig, ville det være den perfekte gave at få undertøj på abonnement, så jeg ikke behøvede tænke på at få købt nyt; i hvert fald af the basics og jeg forestiller mig, ved at skære mange over én kam, at de fleste mænd ville blive endnu mere glade end jeg, for at slippe for nogensinde igen at skulle tænke på at få skiftet ud i undertøjsgarderoben. Tænk-selv-undertøj kunne man næsten kalde det.

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Fedt koncept! Bestiller lige noget uden abonnement først, så jeg er sikker på at manden kan bruge det, han er lidt kræsen med hans undertøj 🙂 Og fedt med din rabatkode, men synes ikke at den virker? Der bliver da ihvertfald ikke trukket noget rabat fra, når jeg taster den ind?

  2. Jeg har lige givet min kæreste et par Organics i kalendergave og han var helt vilde med dem! Lækker kvalitet og ingen irriterende syninger – så kan man vist ikke forvente bedre af et par underdrenge 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven