mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

En dyr tur i Føtex

image

Efter jeg i aftes havde trykket udgiv på mit indlæg om at alt – syge børn til trods –  var lutter lagkage, stak jeg en tur i Føtex for at handle ind til julemaden. Thomas og jeg er værter for festlighederne og med undtagelse af at skulle rense gåsen, så glæder jeg mig!

Og bum, så fik jeg en p-bøde.

Nogle gange skulle man næsten tro at janteloven faktisk eksisterer, uagtet hvor dum den så end måtte være; bedst som man synes det går godt, får man lige et rap over nallerne.

Jeg ved godt at bøden er min egen skyld og at jeg bare skulle have sat p-skiven, men ikke desto mindre glemte jeg det, ligesom jeg glemmer alt muligt andet. Jeg havde hovedet oppe i min egen røv og jeg gik lalleglad ind for at handle. “Jeg vil gerne bede om at få det på beløbet tak… nårh ja, og så lige plus 650 fucking kroner

Pis.

I det mindste, var der tilbud på fløde.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Hej cana
    Hvis det er en bøde du har fået på Føtex p-plads og kan fremvise en bon på, at du har købt ind i det tidsrum den er udskrevet, så plejer de at være søde til at annullere den.
    Glædelig jul til dig og dine

  2. Du kan få en elektronisk p skive i Bilka for 100kr. Sådan en har jeg af ganske egoistiske årsager købt til min far efter jeg af samme årsag fik en bøde i hans bil.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven