mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

En drillenissestreg og 10 gaveidéer jeg i hvert fald ikke selv bruger!

imageSkærmbillede 2015-09-16 kl. 20.13.20

Skæbnen ville det desværre således, at drillenissens genistreger i nattens løb faldt ualmindeligt hårdt til jorden i morges med en feberdreng, som forøvrigt var svært utilfreds med at have groet et overskæg i nattens løb, som én havde foreslået i facebooktråden til dette indlæg med drillenisse-idéer. Heldigvis syntes samtlige i husstanden til gengæld at det var ret hyggeligt med papirsflagranker rundt i hele lejligheden; på billedet herover foran min nyopsatte hylde, som jeg stadig eksperimenterer en del med. Lige nu er den blandt andet udsmykket med den smukke firkantede messinglampe som kan findes HER og nogle virkeligt seje og meget rå potter, som for eksempel den I kan finde HER.

I min søgen efter lampe og potterne fra mit shelfie, faldt jeg også over en masse andre seje ting, som jeg tænker, ville falde i god jord hos en mand, som altså ubetinget er dét køn, jeg synes det er sværest at købe gaver til. I hvert fald når alderen har passeret LEGO- og superheltestadiet, tænker jeg. Derfor har jeg samlet nogle af de sejeste ting jeg stødte på.

Skærmbillede 2015-12-11 kl. 17.25.31 Skærmbillede 2015-12-10 kl. 22.20.47

Actionkamera HER // Armbåndsur HER // Støvler HER // Vinterjakke HER // Musikafspiller HER // Espressomaskine HER // Mavetræner HER // Rygsæk HER // Pyjamas HER // Ipad air 2 HER

Jeg kan jo ret beset ikke ane, hvor grundigt mændene i mit liv læser med her på bloggen og jeg synes nu engang, at det bliver en kende for kedeligt, hvis de – eller nogen andre, for den sags skyld – kan regne ud hvad der ligger under juletræet til dem, fra mig. Ovenstående er derfor til fuldstændigt fri afbenyttelse for jer der læser med; en ren servicemeddelelse kunne man kalde det, fordi jeg slet og ret ikke selv kommer til at købe en eneste af de ellers  glimrende gaver, af bare angst for, at modtagerne vil vide hvad de får, før tid er.

Jeg kan lide det hele, men mine favorit må klart være musikafspilleren, der ser så sej ud, at det halve kunne være nok. Samtidigt kan den afspille både LP, CD og kassettebånd – OG iPhone, fordi der er USB indgang. Dét er knagme smart – særligt hvis man samtidig gerne vil have en flot cd-afspiller til at afspille det dér kærlighedsalbum, I ved nok, som selvfølgelig også skal en tur under træet, ikke?

Efter musikafspilleren kommer actionkameraet som en vaks to’er, som jeg forestiller mig at langt de fleste mænd kan få seriøst god griner over. På en tredjeplads over mine favoritter, kommer støvlerne, som i virkeligheden er en unisex-model (som jeg elsker dem endnu mere for at være) fra Kavat, som er et svensk, økologisk kvalitetsmærke, fra hvilket jeg faktisk for nyligt har foræret min mand et par andre støvler, som han elsker! De er lidt til den store side i størrelsen, men her til vinter er det måske meget passende med plads til en uldsål eller en ekstra sok.

Jeg kunne i virkeligheden blive ved med at beskrive hvorfor lige præcis ovenstående er nogle seje gaver, men for fa’en I har selv styr på det og enhver kvinde der i sine teenageår har set Down with Love ved, at “en rigtig mand” ejer en pyjamas.

Med dét ønsker jeg jer en fræk fredag aften – jeg tror jeg tager mit i selskab med blandt andet den her. Selvfølgelig.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven