mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

En decemberdag, mest i billeder

image

Med en dag næsten uden planer i vente, var jeg fuld af forventninger om at skrue op for hyggen sammen med Jens, som jeg gav en tiltrængt fridag fra børnehaven. Egentlig elsker han sin børnehave og spørger om morgenen ofte, om ikke han må komme tidligt derhen, men i dag, havde han brug for at være hjemme.

I en ruf ordnede vi vasketøjet, imens Jens spillede med musklerne og proklamerede at være mindst ligeså stærk som Hulk, fordi han kunne løfte det våde dynebetræk fra vaskemaskinen til tørretumbleren; et træk jeg tænker der formentlig vil komme ham til gode senere i livet, når han skal støve damer op i nattelivet og kommer til at skulle imponere dem med sin veludviklede selvforståelse. Or so I think, men jeg er selvfølgelig også hans mor.

Efter vasketøjet tog vi ladcyklen mod Magasin, hvor Jens faldt i svimer over legetøjsafdelingen, imens jeg lod mig henføre af deres lækre interiør, inden vi satte kursen direkte mod Kultorvet, hvor H.C.Andersens julemarked har indfundet sig, lige ved siden af vores gamle lejlighed, hvor jeg en tidlig morgen i maj 2011 fødte Jens.

image

Imens Jens tog turen i karrusellen og det lille børnetog, blev jeg nostalgisk over at være sammen med ham på dét sted, hvor jeg så mange (alt for) tidlige morgener har trillet rundt med barnevognen i håbet om at få ham til at sove for mere end fire år siden.

image

På vejen hjem, kørte vi forbi Botanisk Have og besluttede spontant at tage et smut ind i de store drivhuse, for at gå på plantejagt, til Jens’ absolut store begejstring. Han løb rundt og ville finde både fisk og pirater imellem alle de mange, store planter og jeg kan så absolut anbefale alle der kommer i nærheden, at besøge den gamle have – ikke mindst fordi der, årstiden til trods, er temmeligt varmt inde i drivhusene.

image

Da klokken slog femten, hentede vi Peter og jeg trillede mine to allerhøjst-elskede rundt i Peters barnevogn imens vi sang fjollede sange og drengene fik sig en børnebolle fra Lagkagehuset, inden vi satte kurs mod nogle venner, hvor Thomas stødte til selskabet og jeg vinkede farvel og drog til julemiddag hos Polhem PR, som sammen med royaldesign.dk, bød på lækker julemad, fint julebord og ikke mindst en pakkeleg med masser af pakker!

image

Jeg stak derfra med et par viskestykker og en ny paraply og tog på vejen hjem, ganske bevidst, en lille omvej henover Kgs Nytorv, bare for at se lidt ekstra af smukke, julepyntede København.

image

Nu sidder jeg i vores lejlighed på Østerbro og passer min yndlingshobby, imens børnene sover og jeg kan høre Thomas og min far, som endnu engang er kommet på uventet besøg, snakke om alt lige fra musik til tagkonstruktioner. Jovist, jeg har det fandeme dejligt og jeg håber, håber, håber at min glæde kan smitte bare en lille smule, for selv en brøkdel må trods alt også føles temmeligt godt! Ha’ en dejlig aften, søde jer.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. jeg synes du er fantastisk og jeg gnuelsker dine indløg.. de gør altid min dag bedre og sådan en dag kan man da kun blive ldit misundelig på <3

  2. Lyder som en dejlig dag.
    Du ved vel ikke hvilket mærke de fede tallerkner er fra? (På billedet fra jule eventet) 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven