mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Den sikre – og personlige – gave til ham

SOAT_T-ShirtWSetupSkærmbillede 2015-09-16 kl. 20.13.20

Uden at være sikker i min sag, så vil jeg vove den påstand, at skræddersyet tøj, som oftest er både mere besværligt og i dén grad mere bekosteligt, end tøj direkte fra stativet i en forretning. Det kan selvfølgelig være smadderfint, når man sådan vil gå all-in på udskejelserne, som jeg selv gjorde det til vores bryllupsfest, men til dagligt, synes jeg det er at presse citronen lige vel rigeligt.

Derfor blev jeg mildest talt henrykt, da jeg hørte om Son of a Tailor, som er en virksomhed der har specialiseret sig i at skræddersy t-shirts til mænd. Bevares, det havde naturligvis i mine kromosomers natur, været endnu mere spændstigt, hvis denne service også gjaldt kvinder, men ikke desto mindre, synes jeg stadig det er temmeligt genialt.

Sagen er nemlig, at en skræddersyet t-shirt hos Son of a Tailor, ikke koster mere end en t-shirt i gennemsnitlig kvalitet og så er den ovenikøbet lavet i økologisk bomuld.

SOAT_AllRackNoLOGO

Det foregår således at herren der skal bruge t-shirten klikker ind på sonofatailor.dk og vælger hvilken t-shirttype han ønsker og om han vil have syet sin t-shirt ud fra egne mål, som vitterligt ikke tager mere end et par minutter at måle op – jeg har prøvet, jf min video på facebook – om han vil måle op via sin i forvejen favorit-t-shirt, eller om han bare vil besvare nogle spørgsmål omkring sin kropsbygning og ønsker til t-shirten, inden skrædderen kan give los og producere den færdige t-shirt. Det er, som min far ville have sagt, så nemt som at pisse ved en sten. Opmålingen forestiller jeg mig giver det bedste resultat og som I kan se i videoen jeg har lagt på min facebookside, sammen med et link til nærværende blogindlæg, så er har min far ret. Det er virkelig let.

… Men hvad skal d’damer så bruge det til?

Jo, det skal jeg sige jer. Son of a Tailor laver nemlig nogle svært fine gaveæsker, som rummer et lille gavebevis pålydende en t-shirt, til værdien af 395.- samt et målebånd til at få målt kroppen op. Jeg synes det er en smaddergod gaveidé og en virkelig god måde at gøre en ellers tilnærmelsesvist upersonlig tøjgave til at blive super personlig og velgennemtænkt.

Fordi jeg synes idéen er så glimrende er det også med stor glæde at jeg kan fortælle, at I med koden MTT2015 får 15% rabat på selvsamme æske, som I kan komme direkte til, ved at trykke HER.

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

  1. TAK for tippet! Så er julegaven til svigersønnen onduleret:-) Super fedt koncept efter min mening!

  2. Ok det er da virkelig en sjov ide! Tror da jeg kender et par familiemedlemmer der ville blive glade for sådan en 🙂

  3. Sidste år til jul gav jeg min kæreste et gavekort til Son of a Tailor t-shirts og nu går han ikke i andet. Perfekt fit, super god kvalitet og service og de er super dejlige at røre ved, hvilket jeg jo er glad for 🙂
    Overvejer nu også at købe en til mig selv med mine egne mål.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven