mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Den bedste julegave!

image

Det ville selvfølgelig være oplagt og mest sympatisk at sige, at den kop, som Jens sirligt har siddet i børnehaven og tegnet og skrevet på til mig, tager prisen som årets bedste julegave, men i år vil jeg tillade mig at lade min indre materialist- og glimmergås vinde.

Jeg fik nemlig den mest blærede julegave a girl can dream about. Den perfekte gave; lille, hård og svimlende dyr.

Yeah baby, jeg fik en ring spækket med diamanter!

Jeg ved ikke hvad jeg har gjort for både at have fortjent mit eget album OG en diamantring på samme år, men PapaSchøn synes tilsyneladende at det er ganske passende at dynge sin hustru til med flotte gaver og jeg skal gerne være den første i køen til at give ham ret.

Jeg elsker gaver! At give, at modtage og at høre om dem der ramte plet. Derfor håber jeg at I vil skrive hvilken gave der tog prisen som jeres favorit i går – og gerne hvorfor, hvis det altså ikke, som når man får en diamantring, giver sig selv 🙂

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (47)

 1. Min favorit gave var en hjemmelavet; min mor har malet et super smukt billede til mig ud fra et af mine fotografier jeg har taget oppe på Færøerne. Jeg blev super overrasket og kunne ikke have fået en bedre gave. Hold nu op hvor er det flot ! Det skal hænge i mit nye lille hjem 🙂

 2. Grundet familieproblemer blev der ingen gaver her i år vores jul blev lige Smadrer den 22. Så vi fik ingen gaver eller nogen juleaftenen egentlig :/ megudskelov nåede jeg at finde lidt så min datter kunne pakke lidt op så det var nok højdepunktet her 🙂

   1. Hun blev glad så det var altid noget men det var ikke jul vi sad foran tv’et med pasta og kødsovs og var egentlig bare lidt triste så det var bestemt dejligt hun blev glad for sin gave 🙂

 3. Min søster og jeg mistede vores mor for 3 måneder siden. Det var et ret hårdt forløb og vi valgte derfor at droppe julen i år.

  Vi gav hinanden en tur syd på her i julen, for at komme lidt væk fra det hele og lade batterierne op. Det er nok den mest perfekte og tiltrængte julegave jeg nogensinde har fået/givet 🙂

 4. Skønt at blive forkælet. I år har jeg ønsket mig oplevelser og fik en tur til Bruxelles med min ældste datter. Vores yngste gav min mand og jeg et ophold på Comwell da hun syntes vi trængte til ego tid efter et udfordrende efterår. Så kæmpe stort når ens afkom tænker så meget over hvad vi har behov for !!! Glæder mig vildt til begge ture 🙂

 5. Jeg fik de lækreste kalveskindshandsker af min mand Dem glæder jeg mig til skal varme mine fingre, når det engang blir koldt
  Derud over er det en gave at se vores børn blive glade for de gaver de får, ligegyldigt om det er en stor eller lille gave.
  Glædeligt (bagh)jul til alle

 6. min bedste gave er fra min veninde gennem snart 16 år. En citatkalender med 365 citater med temaet kærlighed. <3 se dét var et rent pletskud <3

 7. Vores ynglings gave fra må være lego dimensions spillet som julemanden havde været med i nat til hele familien. 😉 og en fælles tur ud og bowle med min svigerinde og hendes mand.

 8. Uh, det er svært! Men til trods for at min søde mand har en aversion mod at jeg er begyndt at samle på Royal Copenhagen stel, så havde han alligevel købt en stor 1,7 liter kande til mig <3 Det må da være kærlighed!

 9. Jeg elsker at få gaver, men jeg elsker endnu mere at give gaver! 🙂 Vi gav vores ældste datter på knap 4 år en halvhøj seng i julegave, og at se hendes ansigtsudtryk da hun regnede ud hvad hun fik (den blev først samlet senere), var det bedste i verden! 🙂

 10. Det aller bedste ved julegaver er helt sikkert at se mine børn blive glade. Blev selv rigtig glad for alle mine gaver – gaver givet med tanke på, hvad jeg har ønsket mig. Men min kæreste tog nok prisen, da jeg både fik en charm til mit armbånd (som jeg havde ønsket rigtig meget) OG et gavekort, så jeg kan erstatte den halskæde, jeg tabte for et par måneder siden.

 11. Den bedste gave jeg har fået har jeg selv købt 😉 Vi droppede gaver til de voksne i familien, min søster og jeg gav hinanden, helt fantastiske gaver, men men men, jeg købte 2 billetter til ac/dc i Århus til min mand og jeg, det er den bedste julegave

 12. Uh, jeg fik 2 yndlingsgaver i år – og begge var noget jeg ikke havde ønsket mig, hvilket er et vildt plus.
  Af mine søde forældre fik jeg den lækreste gamle jordemodertaske, som jeg allerede elsker over alt i verden (er jordemoder, så ret passende) og af min dejlige mand fik jeg de fedeste støvletter, som skal på fødderne så snart ødemerne forsvinder efter fødslen, så jeg kan blive den lækreste hot mama – mandens egne ord

 13. Hej cana

  Jeg vil bare lige skrive at jeg synes du virker som et rigtig fint menneske, med nogle dejlige værdier. Bruger tit din blog, når mit eget liv er kaotisk, så bliver jeg altid i bedre humør, når jeg læser om jeres gode lille familie. Du har nogle lækre unger, og en fantastisk mand. Fedt at se han også har så lækre værdier. Rigtig glædelig jul.

 14. Min absolut bedste gave var også fra manden i mit liv. Smukke trædukker som skal forestille os og vores unger. De er lavet af goosegreaseshop som kan findes på IG. Vores dukker er et stykke nede blandt deres billeder. Jeg har et gråt lala Berlin tørklæde på om min kæreste røde bukser 🙂 Tjek dem ud. De er så fine.

 15. Min bedste julegave, udover den skål og den lysestage mine børn selv havde lavet, er klart den fedeste lampe fra Ikea, en lampe jeg har sukket efter hele året……. der udover var jeg faktisk lige så forkælet som ungerne <3

 16. Årets bedste gave kom fra min kæreste; jeg pakkede en god flaske champagne op og til den hørte en diamantring og et frieri! Og han havde selvfølgelig spurgt min far om lov. Så det må være mit livs bedste julegave <3

  1. WAAAAAUUUUUWW!!!! Stort, stort, stort tillykke! Det er sgu lige før jeg får lyst til at danse en sejrsdans på dine vegne 🙂

 17. Jeg har længe sukket efter en ny telefon; og brokket mig lystigt over den jeg havde, som var ved at give op. Kæresten overraskede og gav mig en ny iPhone. I rosaguld! Det var væsentlig over budget, men han ville gerne forkæle og overraske mig, så hvem er jeg til at modsætte mig det? Føler mig så heldig! 🙂

 18. Min bedste i år: den der fik en tåre frem i øjenkrogen hos mig der ellers ikke er grådlabil: min søde mand (gennem 23 år) havde skrevet det sødeste digt til mig hvoraf jeg kunne forstå at jeg om ikke engang en måned skal på MASH og spise (mit store ønske og jeg er altså en sucker for rødt kød) og når min mave er fuld af kød der har hørt musik og blevet masseret med øl (!!!) så skal vi til Shubidua-musical! Armen altså – det er bare spot on til mig!!!

 19. Den bedste var gaven min kæreste og jeg “gav” hinanden, nemlig biletter til når Thomas (og forhåbentlig dig) kommer til Odense til foråret! Den bedste ‘rigtige’ gave var en foodprocessor som jeg har ønsket mig virkelig længe – ren Gertrud Sand

 20. Alle mine gaver var lige i skabet! 🙂 Meeen, jeg glæder mig til at bruge billetterne til Lukas Graham og Simon Talbot – begge dele i mit helt fantastiske Sønderborg. 🙂 Begge gaver er fra min mor og skal bruges i selskab med min lillesøster <3

 21. Jeg fik en ny mobil af min skønne mand❤ og så havde han købt en luksus brunch (med valgfri veninde) fra vores ældste datter på 4 år og en massage fra lillesøster på 8 måneder – se det er kærlighed ❤

 22. Nye højtalere til min dejlige Golf. De andre kiggede noget underligt da jeg pakkede dem op, men god lyd i bilen er altså et must og jo ikke dårligt at have en mekaniker mand til at klare montering 🙂

  Det sødeste var dog et maleri fra min datter af vores familie, jeg var malet godt rund da jeg efterhånden sidder med en lille mave på, eftersom vi venter os en lille trold til sommer

 23. Min bedste julegave er det digt min and har skrevet til mig om sorgen over ikke at kunne holde om den dreng vi mistede under graviditeten. Det sidder i et lille album med billeder af ham i. Jeg elsker det. Og så elsker jeg gaverne fra mine sprællevende unger . God jul

 24. Julegaven fra min moster vinder – hun har inviteret hele familien (8 pers.) to uger til Bali til februar. Vi har vidst det i nogle måneder, så alle kunne sikre sig ferie. Men det er da den fedeste gave. Jeg glæder mig som et lille barn. Jeg elsker at rejse men vi har ikke råd til rejser for tiden, så jeg er jublende lykkelig for at skulle rejse med hele familien.

 25. Min bedste gave var at være sammen med dem, som jeg holder af. Selvfølgelig er der nogen gaver, der hitter mere end andre. Men jeg forstår ikke hvorfor fokus, skal være der.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven