mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Afskallede negle, en popcornmaskine og festbilleder

Ofte, når jeg mærker lysten til at skrive, men ikke har noget emne i fingrene, tager jeg afsæt i hvordan jeg har det, hvordan jeg ser ud eller hvad jeg enten har lavet eller planlægger at lave.

I dag har jeg afskallede negle og ligner mest af alt en grå version af mig selv. Jeg kan stadig ikke rigtigt spise og hvad værre er; jeg kan ikke drikke kaffe. Derfor vil jeg i stedet for at skrive mere om mig, begive mig ud på lidt fysisk julegaveshopping og dele en masse billeder fra releasefesten for Cana’s Album, som forøvrigt har fået den VILDESTE modtagelse – så tak for det! Der gik ikke andet end et par timer fra udgivelsen til den ramte hitlisterne på itunes. Hvis I – eller jeres venner eller nogen som helst andre I måtte have en eller anden form for menneskelig eller virtuel kontakt med – endnu ikke har fået hørt albummet, så kan I gøre det HER.

Og SÅ er der billeder. I stor stil. Og nu har jeg lyst til at holde fest igen. Godt der ikke er så længe til jeg bliver 30.

IMG_6576 IMG_6580IMG_6581 IMG_6582 IMG_6583 IMG_6588 IMG_6589IMG_6595 IMG_6597 IMG_6605 IMG_6612 IMG_6620 IMG_6623 IMG_6646 IMG_6699 IMG_6726 IMG_6884 IMG_6927 IMG_6969 IMG_7068 IMG_7075 IMG_7088 IMG_7110 IMG_7111 IMG_7134 IMG_7140

FOTOS: Thomas “Topper” Christensen

Til næste fest vil jeg have min popcornmaskine med. Den, som har været udsolgt, men nu er tilbage på lager. Find den HER.

image

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

 1. Gode billeder var selv derinde på Rust 😉
  men mener at i sagde at men ikke kunne købe den nye Cd ! hvordan kan du så sidde og skrive på den ?

  1. Hej Jan, det er fuldstændigt korrekt at man ikke kunne købe den nye plade. Den var endnu ikke kommet fra tryk. Den du ser her er en promo-udgave, som vi har kunnet give til vores nærmeste venner. Den er IKKE som den færdige CD og var derfor ikke til salg, selvom vi havde fået nogle stykker inden koncerten.
   Vi sælger kun de “rigtige” cd’er i topkvalitet 🙂

   1. Ja det var jeg klar over 😉 jeg har købt den hos Planfadder men har dog ikke modtaget den endnu selv om at den skulle være afsendt i Torsdag ! så jeg forstå ikke hvor den er havnet desværre men det var en god fest og du synger jo også godt er det nummer også med på pladen ?
    mvh Jan

 2. Jeg var også inde den aften, og bestilte også cd’en da jeg kom hjem Er heller ikke modtaget selvom den skulle være sendt i torsdags

  1. Årh det er jeg ked af at læse. Jeg ved at flere som havde fået besked om afsendelse i torsdags har modtaget cden med posten i dag – jeg mistænker desværre at det er juletravlhed hos postvæsenet der er synderen. Jeg beklager.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven