mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Adspredelse fra julen og festplanlægning

11JGOISGC7

Selvom jeg i mere eller mindre alle tilfælde er dummere end en dør, når det kommer til planlægning, så er der én fest, som jeg altid husker på i tide, til at få den planlagt bare en lille bitte smule. Nytår.

Måske handler det om, at jeg bruger nytåret som en adspredelse fra julen, som jeg synes stjæler lige lovligt meget fokus her i december. Julen er hyggelig, bevares, men medmindre nogen fortæller mig hvordan jeg kan leve af marcipanbrød, klejner og glögg uden hverken at blive mega fuld og femten centimeter større om taljen, så vil jeg simpelthen ikke finde mig i, at skulle være i julestemning i en hel måned.

Derfor er forberedelserne til dette års nytår sat i søen, holdet er sat og nu skal vi til alt det sjove. Maden, tøjet og selvfølgelig drikkevarerne.

Nytårsholdet er ganske nyt og jeg er derfor edderspændt på om den kommer til at stå på dyr champagne, dåseøl, irish coffee’s eller mojitos – og jeg er faktisk også ligeglad, for jeg kan både snobbe mig op og ned og jeg plejer at være med på den værste, men jeg er nødt til at vide det på forhånd, så jeg kan komme anstigende i en passende kjole, ikke sandt? Det er ingenlunde flatterende at sidde med Louboutins og pallietter på kjolen og ræbe efter at have tyllet sin dåsebajer. Alle på nytårsholdet har små børn, så uanset stilen, bliver det næppe som i nullerne, hvor promillen tilnærmelsesvist var ligeså høj som stilletterne, men jeg forventer, at det bliver skægt.

Kjolen bliver formentlig købt HER, alkoholen bliver hentet i das Vaterland og maden forventer vi at bestille udefra – jeg tænker selvfølgelig på både sushi og bland-selv-slik, men hvis nogle af jer derude kender til nogle drøngode steder at hente nytårsmenuer fra, her i København, så giv endelig lyd her i kommentarsporet, så vi kan samle lidt inspiration.

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

  1. Hej Cana! Et bud på gløgg du ikke bliver fuld af (det er blevet min nye favorit “jeg-skal-hygge-efter-ungerne-er-puttet drik”):
    1/2 l æblejuice blandes med 1/2 dl gløgg ekstrakt og varmes. Der sker ikke noget ved at det koger – der er jo ikke alkohol i 😉
    Jeg tilsætter hele smuttede mandler og en lille håndfuld gode rosiner (og lidt tranebær til en afveksling). Det er lækkert, julet og hyggeligt!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven