mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Årets mest overskudsagtige julegave

image Skærmbillede 2015-09-16 kl. 20.13.20

På mange måder er travlheden én af de ting jeg kan blive allermest ambivalent over. Særligt travlheden i december; årets absolut hyggeligste måned. Travlheden er oftest skabt af vores egne (høje) forventninger og ønsker om at kunne tage den med ro og hygge os sammen med dem vi allerbedst kan lide.

Vi løber stærkt for at kunne sidde stille, imens vi bruger vores penge for at kunne glæde dem vi holder af. Jeg er pjattet med det, selvom det ind i mellem giver sved på panden.

Noget af dét der giver mig god energi midt i travlheden, er selvfølgelig mine drenges tydelige begejstring over den særligt fortryllende decemberstemning; over julekalendre og i særdeleshed over den lille frække nisse, som – ligesom i de fleste andre hjem med mindre børn – er flyttet ind hos os. Det giver mig god energi at kunne give dem nogle gode, magiske oplevelser – og selvfølgelig en masse søde, små gaver inden den store gavefest løber af stablen d.24.december. Børnene er så lette at købe gaver til og jeg elsker det næsten ligeså meget som jeg elsker deres henrykte udtryk når de har åbnet et gave de ikke vidste de ønskede sig!

Til gengæld kan jeg hvert år godt få en lille smule stress over at skulle købe gaver til alle de voksne jeg ikke omgås dagligt, men som jeg alligevel gerne vil sende en god tanke i juletiden. De veninder jeg ser for lidt, for eksempel. Jeg synes det kan være så svært, at finde nogle gaver som giver mening og jeg bruger ofte en masse (unødig) energi på at stresse over det. At stresse over hvordan jeg bedst kan glæde andre – en helt skør kombination, hvis nogen spørger mig.

Derfor blev jeg simpelthen så glad over, at opdage Unicefs Verdensgaver, som for mig gør beslutningerne meget, meget lettere at træffe.

Skærmbillede 2015-12-02 kl. 11.52.46

Der findes et væld af forskellige slags og blandt mine klare favoritter er julenødhjælpspakken som I kan se ovenfor, vandrensningstabletterne og selvfølgelig “en sikker fødsel”-kittet.

Priserne starter på 58 kroner, og det foregår således at man klikker sig ind på den gave man ønsker at købe, betaler og printer sit gavebevis ud og giver det til én man holder af, imens unicef kyndigt tager sig af at uddele den “rigtige” gave til dem, der har allermest behov for den. SMART!

Jeg vil selvfølgelig opfordre jer alle til at klikke løs og købe både advents- jule og barefordi-gaver til dem I har kær og så vil jeg samtidigt sætte trumf på den gode karma og udlodde fem af ovenviste julenødhjælpspakker (altså gavebevis) til fem heldige madammer eller mandspersoner, som kan give dem væk i den gode sags tjeneste. Gaverne har Bloggers Delight betalt for og pengene er altså således allerede givet til Unicef og det gælder nu bare om at finde fem heldige, der kan give dem videre. Det er ikke bare win/win, det er win/win/win – fuldstændigt som et kinderæg, bare endnu bedre.

Alt I skal gøre for at deltage i konkurrencen om ét af de fem gavekort er, at klikke jer ind HER og udvælge den (eller de) verdensgaver I synes bedst om og skrive det i kommentarfeltet herunder.

Vinderne findes om en uges tid og annonceres her på bloggen. Pøj pøj – og rigtig glædelig 3.december. 

Skriv din kommentar

Kommentarer (29)

 1. Alle pakkerne er jo gode og nyttige på hver sin måde – jeg kan især godt lige den, der hedder Overlevelsespakke til 2 børn-http://shop.unicef.dk/shop/overlevelsespakke-til-3624p.html#.Vl_m6nvY5p8#t5M33lbbf1mHA2s8.97

 2. Åh den var svær at vælge, da alle pakker er nødvendige. Men det må blive mor-barn pakken, jeg vælger at give videre som gave. God jul 🙂

 3. Jeg har været i både Tanzania og Sydafrika med nødhjælpsorganisationer og ved, at alle pakkerne vil komme folk til gode. Der er jo kæmpe prisforskel på pakkerne og jeg regner ikke med at Bloggers Delight ligefrem har kastet teltpakken i puljen – så jeg tror det må blive mor-barn-pakken. En god start på livet for både mor og barn. Og hvilket flot intiativ af Bloggers Delight! Og af dig, til venindernes julegaver. Jeg vil overveje det samme

 4. Så mange gode pakker! Men min favorit er den der giver vaccine til 55 børn!!
  Tak for at tippe om sådan en fantastisk ting!

 5. Der er virkelig mange gode gaveideer Jeg ville nok vælge den der hedder de første 5 år som hjælper små børn godt på vej.

 6. Huh det er godt nok svært, men tror myggenet pakkerne Brønden eller cyklen er godt nok også fantastisk, men jo lidt dyr

 7. Hver og er en er særlig god!
  Jeg vil dog vælge/vælger at give “Nyt liv – uden hiv”. Dette gør jeg b.la. da jeg har været frivillig på et børnehjem hvor børnene havde hiv/aids. Og her så jeg med egne øjne hvor vigtigt det er de her børn føler sig set og hørt og dermed får medicin.
  Så vil jeg også vælge “Pulver mod dehydrering” da jeg også ved hvor lidt der egentlig skal til, for at de ikke bliver alvorligt syge.
  Og så kan jeg selvfølgelig heller ikke lade være med at vælge “Leg og lær sæt til 50 børn”. Alt i børnenes liv skal ikke kun omhandle sygdom og død. Det er vigtigt børnene også får lov til at være børn. Og jeg ved at dette sætte ved give meget glæde og håb blandt dem.

  Jeg beherskede mig og valgte kun tre 😉

  Rigtig god artikel! Det rammer plet!!
  Glædelig jul 🙂

 8. Min absolutte favorit er sikker fødsels pakken. Mit jordemoderhjerte brænder for at det ikke kun er os priviligerede i-landsborgere der har ret til en sikker fødsel. Jeg tror desværre at mange danskere ikke er klar over hvor priviligerede de er mht fødselshjælpen her i landet. Vores spædbarne- og moderdødelighed er så tæt på 0 som den kan komme – men der er steder i verden hvor dette ikke er tilfældet, hvor en fødsel er livsfarlig for både mor og barn.
  Derudover er jeg også tosset med de første 5 år pakken – så vi hjælper de levendefødte børn til at overleve gennem de første udsatte leveår.

  Tak for en dejlig blog.

 9. En sikker fødsel-pakke… Fordi alle forældre fortjener at oplevet det største i verden på en rolig og ikke mindst sikker måde.

 10. Mor-barn pakken – er høj gravid og (lettere) gråd labil – må slå væk når unicef’s reklame kommer i TV – kan slet ikke holde synet at de stakkels børn og mødre ud. (For når jeg slår væk – så går det helt sikkert over)

 11. Som læreruddannet vælger jeg skolekittet. Langsigtede løsninger er også vigtige i kampen imod fattigdom og nød.

 12. Det er godt nok en udfordring! For hvad er vigtigst? Blyanter, vaccine eller at kunne føde forsvarligt? Det hele……
  Jeg vælger enten vaccine til 55 børn eller jordmoderudstyr til 50 fødsler.

 13. Cana, det virker fuldstændig absurd at sidde og udplukke nødhjælp på denne måde… Ikke desto mindre er det et fantastisk alternativ til vores efterhånden alt for materialistiske jul! Jeg ville ønske det ikke var nødvendigt… Når det er sagt er der ingen tvivl om at jeg ville elske at begave min skønne veninde med en af slagsen… Vi er begge indenfor det pædagogisk psykologiske felt så det ville bestemt hive mening. 🙂 you choose

 14. School-in-a-box, vandpumpe til brønd eller varme tæpper til fem børn – det er da nogle fine tiltag, der hjælper både på kort og lang sigt! 🙂

 15. Jeg tror at alle pakkerne ville blive værdsat!
  Specielt pakkerne der indeholder medicin eller vacciner plus dem der hjælper med ernæringen, så børnene ikke dør som følge af underernæring.
  Det er meget svært at vælge synes jeg. Allerhelst ville man jo gerne give det hele!

 16. Overlevelses pakke til to børn. Vaccine… Varme tæpper… 3 i 1 – kinderæg 🙂 og bedre end kinderæg… Leg og lær sæt er vigtig for børnene… Rigtig mange gode muligheder.

 17. De ser alle sammen så gode ud, men jeg ville vælge enten vaccine til 55 børn eller school-in-a-box. Jeg har været i Tanzania og arbejde på børnehjem, og der går de højt op i at uddannelse er vejen frem og ud af fattigdom.

 18. Jeg vil meget gerne vælge myggenet til 10 familier – Jeg har boet i Afrika og fik selv hjerne malaria. Heldigvis havde jeg råd til at blive indlagt på et hospital og få behandling men har mange ikke – til gengæld ved jeg at myggenet redder liv – især små børns.

 19. Da min lille datter skal have 1 års vaccinen i morgen synes jeg det ville være nærliggende at give 55 børn muligheden for at være mere modstandsdygtig overfor 2 livstruende sygdomme.

 20. Jeg synes mor-pakken til 5 mødre og deres børn er super god! Det var den jeg valgte at give forældrene til min nye niece, som blev født først i november. Det var en fantastisk gave at give og samtidig også helt i deres ånd! 🙂

 21. Nyt liv – uden HIV eller De første 5 år. Men synes at alle verdensgaverne er gode og evigt aktuelle. Har valgt at købe Julenødhjælpspakken til årets mandelgave.

 22. Som gravid er det særligt En sikker fødsel og Varme tæpper til to børn der springer i øjnene og som jeg gladeligt vil give væk her i julen.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven