mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Vind billetter og kom og hør Thomas – og mig – synge

Skærmbillede 2015-11-19 kl. 22.20.18

Om to uger udkommer Cana’s Album. Cana’s Album, som jeg selvfølgelig er klar over – rent grammatisk – burde hedde Canas Album, men som bare er meget smukkere med den der lille apostrof, som for flueknepperne, måske kan være en torn i øjet, men som for os er lige som den skal være.

Det uperfekte kan sommetider også være ganske perfekt.

Et mantra jeg i disse dage repeterer for mig selv, fordi jeg forleden kom til at sige ja, da Thomas spurgte om ikke jeg ville med på scenen og synge, til de udsolgte koncerter på hans kommende tour. Potentielt 26 koncerter plus releasekoncerten, som blev udsolgt på under en time og som altså kommer til at betyde min debut som popsanger.

Fawk, jeg er spændt! Jeg glæder mig og jeg håber at det bliver pissefedt.

Releasekoncerten for Cana’s Album er allerede om tretten dage og der er stadig meget planlægning, som vi skal have styr på, men i store træk begynder det at ligne noget og vi har efterhånden fået styr på billetterne. Eller rettere, jeg har fået styr på, hvor mange billetter jeg kan give væk til Jer, for hvis der er nogen jeg gerne vil gå på scenen foran, så er det jer, der læser med her.

Nu skal det selvfølgelig ikke lyde som om det er en aften der centrerer sig omkring at jeg skal være med til at synge en enkelt lille sang på scenen, men det fylder for mig, som ganske utrænet sangerinde, temmeligt meget.

Virkeligheden er dog, at Thomas byder på en lille koncert, hvor han spiller sange fra Cana’s Album, som er hans første engelsksprogede udgivne plade nogensinde. “Vores sang”, som I kan (gen)høre i klippet herunder, er slet ikke med på albummet, men fordi tournéen tager afsæt i historien og #buttenbryllup, kommer sangen med som en lille bonus de steder, hvor der altså bliver udsolgt, når billetterne engang bliver sat til salg.

For de af jer, som ikke fik fat i en billet til releasefesten torsdag d.3.december, har der hermed vist sig endnu en mulighed for at komme med til fest. Jeg har nemlig fået lov til at udlodde 5 x 2 billetter til koncerten til nogle af mine læsere. Alt I skal gøre for at deltage er at skrive en kommentar med navnet på dén I gerne vil have med. Jeg trækker lod i kommentarfeltet både her på bloggen og på facebook, så hvis I vil have dobbeltchancer, så hold jer ikke tilbage fra at lægge en kommentar begge steder. Alle kneb gælder, når det kommer til kærlighed, ikke sandt?

Skriv din kommentar

Kommentarer (146)

 1. Jeg ville desværre ikke selv have mulighed for at deltage til koncerten. Tilgengæld ville jeg rigtig gerne forære min søster, der pt. kæmper med både angst og depression, de to billetter, så hun og hendes kæreste kunne få muligheden for at glemme alt det der er svært et øjeblik.

 2. Uh, hvor kunne det være dejligt at høre jer for en aften
  Jeg ville spørge min veninde Sikkersoq, om hun ville med. Det kunne være så hyggeligt ❤️

 3. Jeg elsker jer to. Jeg elsker jeres sang og hele Thomas album til dig. Jeg vil dæleme gerne med til koncert! ❤️❤️❤️

 4. Jeg elsker jer to. Jeg elsker jeres sang og hele Thomas album til dig. Jeg vil dæleme gerne med til koncert! ❤️❤️❤️ Tore skal med!

 5. Wauw fed konkurrence med to helt fantastiske mennesker. Hvis jeg vandt ville jeg ta min skønne svigerinde med, herfra det sønderjyske. Linda Jørgensen. Så vi ku komme lidt på tur til staden, bare os uden børn og mænd.

 6. Jeg ville være lykkelig, hvis jeg kunne opleve den aften med min kæreste. Vi forsøgte at købe billetter, men vi fik desværre ikke nogle, for vi sad i flyet, da slaget gik i gang, og da vi landede, var de alle sammen udsolgt. Måske vi er heldige, det kunne vi have brug for efter to lange måneder med eksamen for min kæreste (=arbejde og studie fra kl 7.00-23.00 + arbejde derhjemme, puha. Godt det snart er slut :-D) Held og lykke til alle. Hav en dejlig dag. Kh

 7. Åhh, det ville være den skønneste oplevelse at dele med min kæreste ⭐️ Især fordi kærligheden alt for længe har været presset herhjemme, og i den grad trænger til et boost

 8. Hvor ville det være fantastisk at kunne tage afsted med manden i mit liv, til en koncert der helt 100 bare oser af kærlighed! 🙂
  Tak fordi I vælger, at dele jeres kærlighed med alle os andre! 🙂

 9. Vil då meget havde min bedste veninde Nanne med 🙂 og det er ene og alene af den grund at jeg ved at hun ville nyde denne aften lige så meget som mig 🙂

 10. Ville være skønt at vinde☺️ Ville tage min dejlige mand med Så vi kunne få en dejlig hyggelig aften

 11. Søde Cana, Cana’s Album er det helt korrekte navn når nu albummet er engelsksproget 🙂 på engelsk er Cana’s det korrekte, og Canas det forkerte. Kh en BA i Engelsk med hovedfokus på sprogfag 😉

 12. Hej Cana. Hvor ville det dog være fantastisk at få vores lille pige passet og så nyde lidt voksentid med min mand til koncerten 🙂 vh Line

 13. Åh det ville jeg gerne vinde. Jeg ville tage min mand mand, da vi trænger til at nyde hinanden. Og kan det være bedre end at gøre det i selskab med jer to skønne mennesker

 14. Jeg ville rigtig gerne have min mand med. Vi har altid hørt meget Hr. Butten i vores forhold, og vi går lige nu og renoverer hus. Godt smurt ind i støv, blå mærker og træthed er det svært at huske på at være kærester, men vi holder datenights en gang i mellem for at holde gejsten oppe.

  Det vil bare være så fint at hive de her billetter frem og kombinere det med noget skøn mad inden!

 15. Jeg vil gerne have min mor, Gitte, med. Hun har været inde og høre Thomas synge og roste koncerten til skyerne – så det ville være fedt at høre jer synge! 🙂

 16. Min mand og jeg har allerede billetter, og vi ville så gerne invitere vores søde vennepar med, som har knoklet i månedsvis på at få renoveret det hus som skal lægge rammerne for deres liv mange år fremover. Deres mentale overskud er ikke det største disse dage, så en aften i kærlighedens tegn må være som en saltvandsindsprøjtning for dem ❤️

 17. Jeg ville med stor glæde tage min søster Liv med. Begge er vi udpræget butten-Lovers både ved dig og Thomas! 🙂 Vi endte uden billetter til koncerten da de blev sat til slag, så det ville bestemt ikke være dårligt, alligevel at stå med et par i hånden!
  🙂

 18. Selvfølgelig min mand gennem 33 år, ja så lang tid har vi været gift— og altså med hinanden. Så det er ikke kun ungt publikum du har her på bloggen da du er en kvinde mor der er rigtig god til at formidle din hverdag, både med mand , unger og glimt fra dit liv. Og vigtigst af alt er du stadig Cana det private menneske.. Respekt.. Jeg ville nyde så meget at se jer to lovebirds.. Kh.

 19. Jeg vil tage min bror, Christian Stærk Christensen med. Han er en meget travl mand. I fuld sving med at skrive sin Bachelor på pædagogseminariet i Aarhus. Derudover passer han sit job i Musikhuset – og oven i eksaminer og ovenstående så skulle han pludselig forlade sin lejlighed og finde ny. Alt dette har han klaret og er nu kommet mere på den anden side, meeeeen jeg har ligesom måttet undvære ham Så han skulle med. På tide med noget tid med sin storesøster⭐️

 20. Jeg håber at kunne invitere min søde veninde, Mette, som altid er der for mig, når jeg har brug for hende.

 21. Jeg ville tage min mand med.
  Han ville sikkert ikke være begejstret først, men forhåbentligt bagefter…
  Vi plejer at tage til metal-koncerter, men har en bred musiksmag, så måske det kunne give en dejlig kæreste-aften ude uden barn 😉

 22. Åååååhhh – lad mig dog få lov til, at komme med pleeeeeaaaasssse – jeg har ikke besluttet hvem der skal med, der er fire “emner” ❤️

 23. Min kæreste Mikael skal da klart med og stå og vugge sammen med mig til jeres kærlighedsmusik❤️ Vi mødte Thomas og Jens i sommer på Samsøfærgen, hvor vi sad og hyggede os – primært med Jens, som fortalte røverhistorier. Siden har jeg været stor fan af jer og elsker jeres ærlighed og ligefremhed.

 24. Vil helt sikkert invitere min rigtig gode kollega Karin med – Og whauu en fest det ville blive, både at skulle høre en af mine absolut favoritter indenfor musikken og møde/høre min favorit-blogger ❤️

 25. Love is in the the air… er fan af din måde at få kærlighed ud til læsre og andre der krydser din vej. Men kærlighed til dig: pas nu å der ikke går “Kjeld og Hilda” i den.

 26. Hej Cana

  Hvis jeg blev den heldige vinder af 2 billetter, ville jeg invitere min kæreste med. Vi er nyforlovede, og det ville være den ultimative fejring af dét, at tage ind og høre om det smukke buttenbryllup og høre jer 2 synge i kor! 🙂

 27. Jeg vil så gerne have skønneste Heidi Nanberg med og hun er VILD med jer begge to!! Ja altså der er jeg også

 28. Jeg har været vild med Thomas’ musik, siden min far spillede det første album for mug da det kom ud! Jeg har været til 4 koncerter allerede, og vil da gerne have min far med til en mere 🙂 jeg var uheldig, at jeg ikke nåede at købe billet, da det var udsolgt inden jeg havde fri fra skole 🙁 så jeg håber jeg vinder 🙂

 29. Jeg ville tage min lillesøster Ida med!
  Jeg lærte Ida Buttenschøns musik at kende for mange år siden og hun har elsket det musik siden hun var 10-12 år. Hun ringede altid til radion for at ønske hans musik 🙂

 30. Ej! Jeg så ikke engang at der var en release koncert!:) så havde jeg også bestilt billetter til den! Men vil meget gerne tage min sødeste halvsøster/gode veninde med til den her koncert også;) vi trænger til at komme ud og svinge håret lidt og drikke nogle cocktails, hvor vores mænd tager sig af børnene imens 😉 krydser for jeg vinder – ellers så ses vi i hvert fald nok på Bremen – der er bare lang tid til 🙂
  Elsker din blog i øvrigt – som også skrevet så mange gange før 🙂
  God weekend!

 31. Jeg ville da tage min skønne veninde med. Vi kommer alt for sjældent ud til arrangementer sammen. Hverdagen flyver afsted, og pludselig er der gået flere måneder siden vi har set hinanden…

 32. Jeg ville så gerne invitere min dejlige veninde med. Hun bor på sjælland og jeg i Jylland og der går alt for lang tid mellem vi ses !!

 33. Jeg ville tage min bedste venninde med. Vi ses ikke ofte da vi bor lidt fra hinanden. Men kunne være så skønt at kunne ha en rigtigt tøse aften og bare hygge med god musik og drinks

 34. Jeg ville tage min søde far med. Vi har delt mange dejlige Butten-minder, og han er min trofaste Butten-fan – ville elske at tage ham med! 🙂

 35. Ville tage min bedste veninde sandie med. Vi bor med lidt afstand imellem os. Og har begge børn. Men kunne være så skønt at kunne gi hende en fantastisk aften bare mig og hende. Med god musik. Og masser af drinks

 36. Jeg skulle have min mand Peter med! Med 3 små børn er vi alt for dårlige til at komme ud og denne lejlighed med fejring af kærligheden, kunne være en god påmindelse om at holde kærligheden i live.

 37. Uh spændende! Elsker simpelthen din mands musik, som har været med mig i mange år! Jeg skal til eksamen den 3. dec, så det ville sgu være noget af en fest at afslutte med en lækker koncert! Jeg ville tage min gode veninde og roomie Ida med!

 38. Min veninde Lisbeth og jeg er helt nye ivrige fans. Noget af det bedste vi har oplevet længe, da vi så og hørte Thomas på Garderhøjfortet i Gentofte for ikke ret lang tid siden. Vi ville elske at høre mere <3

 39. Jeg ville tage min gruppemakker fra studiet med. Et menneske som inspirerer mig og overrasker mig hver dag. Et menneske som jeg næsten snakker mere med end hendes mand i travle perioder 😉 Hun er et menneske der efterhånden kender mig godt og altid har tid til at lytte selvom hun har travlt.

 40. Jeg ville tage min rumbo, Emma, med ind og se koncerten. Jeg har været fan af Thomas siden hans første album kom ud, trods min unge alder (jeg er født i 2000), da min far præsenterede ham for mig. Jeg har desværre aldrig været til en koncert hvor han har optrådt, men været med til en koncert, hvor han var der sammen med dig. Nok mit bedste kendis-møde. 😉

 41. Jeg vil så gerne glæde min gode veninde der altid gør sig umage med alt hvad hun foretager sig og som virkelig fortjener en Girls Night out … Hun har sclerose men er den sejeste jeg kendelig kæmper for at gære alle glade og for ikke st være mærket af sin sygdom … Og så er det faktisk hende der engang inviterede mig ind og se Thomas og det glemmer jeg aldrig ❤️❤️ Håber vi vinder … Evig sol❤️❤️

 42. Jeg vil tage en gammel skoleveninde med. Jeg har ikke snakket med hende længe, men tænker rigtig tit på hende og på at tage kontakt. Hun har lige siden vi gik i folkeskole sammen, været fan af din mand – kender ikke nogen større fan faktisk. At vinde billetter ville måske være et startskud til et “glemt” venskab. 🙂

 43. Jeg vil tage min ven som introducerede mig for Buttenschøn med. Han har støttet mig under mit speciale, som skal afleveres den 1 dec. Vi elsker kærligheden i sangene 🙂

 44. Jeg ville tage min veninde Ma (Mathilde) med, vi hørte for en del år siden Thomas spille i toldkammeret i Helsingør og det ville være fantastisk at komme til jeres kærlighedskoncert ❤️

 45. Jeg ville tage min mand med som jeg har kendt i 23 år og gift med i 19 år. Vi mødte til musik, da vi var 17 år og vi elsker meget forskelligt musik. Ud af vores forhold er kommet 4 børn og da vi mistede vores 5. Barn var min mand den ven, kæreste og ægtemand der hjalp med at komme tilbage til livet. Så jeg synes han fortjener at vi igen kunne mødes til kærlighedsmusik igen – Canas album. Kærlighed er så enormt vigtigt.

 46. Min søde veninde Pernille Olsen. Vi nåede ikke at få billetter og det er vi rigtig kede af, så vi ville blive meget glade hvis vi fik denne mulighed ☺️

 47. Jeg ville nok egentlig tage min veninde Frida med. Vi har gået på efterskole sammen sidste år, hun bor i Ålborg og jeg bor i København. Vi havde slet ikke snakket sammen, før jeg en dag gik og nynnede en Buttenschøn-sang, og hun stoppede mig og spurgte, om det virkelig kunne passe, at det var lige netop den sang (Fantastiske mandag)! Og fra da af, ja der har vi været noget i retning af Bedste-Buttenschøn-Venner 🙂

 48. skulle jeg være så heldig ville jeg tage min skønne højskole-veninde Dorte, som jeg efterhånden har kendt i mange år, med til koncert. vi trænger til noget musik sammen :-))

 49. Tror jeg vil tage min københavner veninde Ilona med ind og se koncerten. Det er længe siden vi har set hinanden, da jeg ikke længere kommer så ofte til Kbh. 🙂

 50. Jeg vil tage min veninde Maria Dalby. Vi hører altid Buttenschøns koncerter sammen, men vi har ikke set hinanden i tre måneder, da jeg har været ude at træne. Så det her ville være en perfekt måde at ses igen.

 51. Jeg ville inviteret min dejlige mand phillip. Med en 1 årig guldklump kan det være tiltrængt med en romantisk aften ude sammen

 52. Fawk! DET gad jeg godt!..så skulle min kæreste gennem 10 år med. Anders ( som han hedder) og jeg hørte ikke andet end Thomas’s sange da vi mødte hinanden ( specielt den med den gule mur)Vi glemmer alt for ofte hinanden i en travl hverdagderfor ville en koncert med Thomas “sidde lige i skabet”. Kh Maria

 53. Min dejlige kæreste Peter, vi trænger til at komme lidt ud, til at kysse, til at danse, til at grine, til at drikke en fadøl, til at spise snasket kebab på hjemvejen, til bare at være os to uden børn så jeg krydser alt hvad der kan krydses for at vi er de heldige ❤

 54. Min elskede mand, Henrik ❤ Med to små børn (et spædbarn og en fire årig) kunne vi for alvor trænge til lidt kærestetid og fejre vores 10 år sammen❤

 55. Wow, hvor ville det sindssygt fedt at få lov at høre jer to synge sammen! Jeg, og min veninde, er allerede store fans af Thomas, så at få lov at se endnu koncert med ham!!
  Jeg ville helt klart tage min veninde, Louise Andersen med!

 56. Bliver nød til at starte med at skrive at du synger utroligt smukt.
  Skulle jeg være så heldig at vinde vil jeg tage min søster med.

 57. Tror jeg ville tage min sødeste veninde, Aviaja med, som kan være svær at få set nok i en travl hverdag. Det ville være perfekt 🙂

 58. Min dejlige mand og far til mine to børn. Vi trænger til en date – den første siden vores August kom til verden 🙂

 59. Min dejlige kæreste Kim skal med hvis vi vinder. Så kan vi både fejre wold aidsday og min fødselsdag som er d. 6/12

 60. Min mand Martin Have. Jeg bliver altid så glad i maven når jeg læser din blog. Den kærlighed der er så åbenbar og ægte til din mand den smitter og får mig altid til at kysse lidt ekstra på min. Jeg ville elske at dele en aften til jeres koncert med ham og trygt lade mormor passe vores 3 skønne unger ❤

 61. Yeayyyyy…. Vil så virkelig gerne have René med – mit ét og alt, min mentor, soulmade, hjertensven, ham jeg er så stolt af at kunne kalde min husbond <3

 62. Hvor ville jeg dog elske at kunne tage min mor med ind til dette! Hun så Thomas for mange år siden, før nogle kendte til ham, og siden den dag hun kom hjem og spillede en lille bid af hans musik, har hele familien elsket det

 63. Jeg vil rigtig gerne vinde for jeg har allerede købt to billetter, men da jeg skulle købe to mere et øjeblik efter var der udsolgt..
  Så jeg krydser hvad der krydses kan og vil invitere Lisbeth.
  Hvem den anden bliver har jeg ikke helt bestemt mig for endnu, det skal være en overraskelse..
  Såååååeh…. Tá mig tag mig..
  Pliiiiiiizzzzeeeee
  Vi ses uanset.. Men det kunne være skønt at kunne invitere et par ekstra med ❤️

 64. Juhu, det ville jeg rigtig gerne vinde! Keg vil tage min Søren med, og nyde en kæresteaften uden pligter og børn

 65. Hvis vi skulle være så heldige, skulle det uden tvivl være sammen med ham min 50-årige mand, Lars! ❤️ Og så vil vi endnu engang mindes og glæde os over, at Thomas’ fly fra Zambia ikke var forsinket og at han IKKE

  1. (Hov! Fortsættes….) … – havde malaria efter hjemkomsten, – så han kunne komme til det Sønderjyske, og give et brag af en koncert til Lars’ s fødselsdag!!!

 66. I er så dejlige og livsglade begge og synger smukt. Det vil jeg gerne opleve i december sammen med min egen kæreste, Thomas, eller en af mine døtre, der også spiller guitar og synger fantastisk. Rigtig god turne, aften og debut.

 67. Er vist lidt forelsket — vi har haft nogle dejlige nætter sammen.

  Hun er langsommere til at turde end mig. Så tør ik skrive hendes navn sån et halv-offentligt sted her.

  Hende tar jeg med..

 68. Jeg vil tage min veninde Emma med, da vi begge altid har elsket Thomas’ musik! Vi kan ikke vente til albummet kommer ud, og det ville være helt fantastisk at komme med til koncerten!

 69. Min søde mand, Kasper skal med – fordi det er ham, som fik mig overbevist om at Thomas var rar at lytte til. Kunne være fantastisk at opleve ham (og dig) live 🙂

 70. Min kæreste Mikkel. Han er helt vild med din mands musik og han er årsagen til jeg begyndte at følge din blog! Jeg ville nemlig gerne dele hans passion og nogle gange have “inside” viden at fortælle videre om hans “idol”:)

 71. Jeg vil tage min søde veninde Sinna med. Vi har et vidunderligt venskab og har sammen været til mange buttenschøn koncerter. I dag bor vi langt fra hinanden, at kunne mødes til endnu en vidunderlig koncert vil være fantastisk.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven