mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Video #4 svar på spørgsmål

Skærmbillede 2015-11-21 kl. 00.00.27

Min musikmand kom hjem sent i nat og vores drenge har tilsyneladende (en sjælden gang imellem) fattet pointen med at sove længe. Derfor har jeg i den stille morgenstund fået lavet denne lille video til jer, som uploadtiden til youtube dog har forsinket en som var den en anden direktør.

Filmen herunder er min længste til dato; jeg er tilsyneladende ikke så effektiv før solen står op. Alligevel håber jeg at I vil se med, hele den 13 minutter lange vej igennem.

God lørdag! Og ja, den er god nok. Jens og Thomas tager til Zambia i morgen. Gys!

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

  1. Jeg var nu ellers helt vild med #En Kvindes Tilståelser!
    Jeg synes sagtens at man kan være flere der lave samme slags indlæg, ligesom der er flere der blogger om mode, kan der jo også sagtens være flere der blogger om “pinlige situationer” ;-). Så længe det ikke er overlagt kopiring, så ser jeg heller ikke noget galt i at blive inspireret! Miriam har jo også hendes læsermålgruppe, ligesom du din, og der behøver jo ikke være nogen der “stjæler noget”, bare fordi man kom på den samme idé. Jeg nød i hvert fald at læse de indlæg hos dig!

    1. Hvor er du sød. Jeg håber nu også at en kvindes tilståelser fortsætter hos mig; bare udelukkende i versionen med de lidt længere af slagsen, hvor kun én kvindes tilståelse er på bloggen pr indlæg 🙂

  2. Jeg er ny altså også vild med “en kvindes tilståelser” Så fortsæt du bare med det God aften og håber at Thomas’s og Jens’s tur går godt

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven