mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Video #3 svar på spørgsmål – med Thomas

Skærmbillede 2015-11-12 kl. 16.25.59

Jeg er allerede temmeligt begejstret for de her små hjemmevideoer; måske særligt fordi jeg i dag, ganske spontant, fik lokket Thomas til at være med og svare på spørgsmål.

Det er én af fordelene ved at vi begge er selvstændige med en stor del af vores arbejde hjemmefra; vi har en masse tid sammen og vi kan tage del i hinandens idéer når de spontant opstår.

Videoen bærer præg af at vi er noget uforberedte og fjollede, men jeg håber alligevel at I vil se den og at I efterfølgende vil fare til tasterne og stille en masse nye spørgsmål i kommentarfeltet – både til mig, til Thomas og til os som par. Alle slags spørgsmål er velkomne, så længe I også er forberedte på at få alle slags svar tilbage 😀

… Og så tænker jeg, at jeg kører solo-svar på resten af spørgsmålene I stillede mig forleden. Snart, ik’?

Skriv din kommentar

Kommentarer (14)

 1. Ej, udtales dit navn [Karna]! Det tror jeg slet ikke jeg kan vænne mig til, haha! Jeg har udtalt det uden R inde i hovedet (og til min kæreste, når jeg refererer til dig – ja, det sker altså )
  Hvor mange timer arbejder du om ugen som jordemoder – og på bloggen? Og giver det nok i indkomst svarende til et fuldtidsjob? Synes det er så sejt at du går efter det du vil.

 2. Kan du sidde tæt på Thomas, uden at hans hår kilder dig i ansigtet?

  Har du nogensinde været med Thomas i Afrika?

  Hvis I havde fået 2 piger, hvad skulle de så hedde?

  Var du enige i at drengene skulle hedde Jens og Peter, eller havde du andre navne i tankerne først?

  Hvad hed du før, du hed Buttenschøn?

  Synes tit man læser at jeres børn, er så søde og nemme. Bliver de aldrig trælse og vrede hvis de fx ikke får deres vilje

 3. Jeg har lige et par spørgsmål til jer:
  1) Hvad er den mest irriterende ting ved den anden?
  2) Hvordan/hvornår vidste I, at det var Thomas/Cana I ville bruge resten af livet sammen med?

 4. Spørgsmål 1:
  Hvad foretrækker i til jeres børn: Friskole, privatskole eller folkeskole? Og hvorfor?

  Spørgsmål 2: Går i op i økologi?

 5. Hej Cana, jeg elsker elsker elsker din blog! Specielt de indlæg der virkelig får mig til at grine (men også alle de andre). Jeg elsker sjove bloggere, men synes ikke der er mange af dem. Jeg har i øvrigt selv to børn (pseudotvillinger!!) Hvem er dine yndlings funny bloggers og hvorfor? Hvem SKAL man bare følge for et godt grin? Thomas: læser du selv alle Canas indlæg? Og hvad synes du om, at hun er så ærlig om jeres liv? Jeg tror jeg så på Instagram at du havde skrevet noget i stil med “Mit liv er et Instagram hashtag” . Kh Sys

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven