mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Video #2 svar på spørgsmål

Skærmbillede 2015-11-05 kl. 18.25.19

Så er det tid til at svare på spørgsmål. Jahuu! Det er et indlæg jeg i dén grad har glædet mig til at lave og et indlæg som jeg nu kan se, bliver ét af mange, for jeg er tilsyneladende meget lidet kortfattet og kan vel bedre beskrives som et sludrechatol, end noget andet.

Videoen her blev optaget i går aftes, hvor jeg selvfølgelig ikke havde tænkt på at det kræver en nogenlunde stabil internetforbindelse at uploade skidtet og den kommer derfor først online i dag, hvor internettet har fået en overhaling, kinderne lidt ekstra kulør og min mindste dreng sover en mavepine ud, imens Jens og Thomas er taget på drengetur i kæmpebuffeten.

Jeg ville gerne have lavet en lidt mere prof-video ala den jeg lavede sidst, med både bedre lys, lyd og billedkvalitet, men jeg har – sammen med mine kontaktlinser – også glemt kablet som skal koble mig kamera sammen med min computer og I må derfor nøjes med selfieversionen optaget med min iPhone, som vidst forøvrigt er noget værre rod, hvis I ser med fra computer. Sorry! Jeg lover at gøre det lidt bedre, så snart jeg er i Danmark igen 🙂

Jeg håber at I synes om videoen – det er temmeligt grænseoverskridende, skal jeg sige jer. Hvis I vil se hvilke spørgsmål – eller rettere, svar – I har i vente, kan I tjekke dem ud HER, hvor I selvfølgelig er velkomne til at smide ekstra spørgsmål i puljen, hvis I har nogen på hjerte.

Skriv din kommentar

Kommentarer (25)

  1. Rigtig god video, Cana! Skidt pyt, at du siger meget “Øhm” – det tror jeg, at vi er mange, der gør, men det generer ikke mig.

  2. Nu er det jo altså ikke første gang du skal.optage dig selv – og ligge det på nettet. Husker for 10-12 år siden (agtigt) da du var med i det der video-dagbog lige inden der kom Boogie kl 16 😀

    1. HA HA HA!! Det havde jeg sgu da totalt glemt! Det var tider. Real-life-log! Det var dog ikke mig selv der optog, men en kameramand, faktisk. Totalt snyd! 😀

  3. Selvom jeg har læst dit tidligere indlæg omkring dine “frustrationer” i rollen som mor, var dit svar nu er endnu mere givende fordi det kommer på et tidspunkt hvor jeg virkelig kan bruge det. Vil tage dit svar til mig og muligvis adoptere det 🙂 kh

  4. Vildt befriende at høre dig sige, at det at blive mor også har været svært. Så bliver det nemmere for alle os andre også… Både at stå ved, at det er svært/hårdt og at det er okay. Tak. Og videoen var ikke lang – det er skønt at se dig i aktion

  5. Ha ha, love it. Når jeg laver videoer er det altid “øøh… men ja”, ” men ja” og når det så bliver akavet, så roder jeg rundt i mit hår! ØHM ER IKKE IRRITERENDE, DET ER GODT… 😉

  6. SPOT ON! Jeg har det præcis som dig, i forhold til spørgsmålet om børn – hvad der var hårdest. Kan nikke genkendende til hele den proces du snakker om. Smukt formuleret 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven