mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Teenagetendenser, pressearrangement og knibeøvelser

Skærmbillede 2015-11-12 kl. 09.57.05

Som en anden teenager, sad jeg fuldstændigt opslugt af instagram, da bussen kørte forbi det stoppested jeg skulle bære stået af. Og stedet efter. Og efter igen, inden jeg fik løftet næsen tilpas højt op fra skærmen til at fornemme, at jeg var kørt en kilometer for langt.

Med en tung bærepose i favnen og maven fuld af den dejligste mad og vin, jeg netop havde indtaget i selskab med en række smukke og søde damer, blandt andre hende her og hende her, til et eksklusivt pressearrangement for Lidl.

Vinen var særligt udvalgt af sommelier Rasmus Amdi Larsen og maden tilberedt af talentfulde Mira Arkin i Allan Torps usandsynligt tjekkede køkken og for flyvske firben, hvor var det lækkert. Så lækkert at jeg i løbet af aftenen helt glemte at få tisset af inden jeg gik, så da jeg pludselig stod der, ud for Nordhavn Station, mere end en kilometer hjemmefra, skal jeg ellers lige love for at jeg satte spurt på både fødder og knibeøvelser!

Gudskelov var jeg iført mine yndlingsstøvler som Thomas gav mig i fødselsdagsgave, så det eneste jeg fik ondt i, var min bækkenbund, som jeg skal være det første til at indrømme, kom gevaldigt på overarbejde. Mine kniveøvelser hold stand og jeg nåede lige akkurat at komme (næsten lydløst) ind ad døren til lejligheden og smide lædernederdel på badeværelsesgulvet inden jeg gav slip på hvad der pludselig føltes som verdens dejligste tissetår, imens jeg helt træt, glad, mæt og lykkelig over alt det dejlige jeg er omgivet af sank sammen, inden jeg børstede mine tænder og gik ind i seng til min mand, med fuld krigsmaling i krydderen.

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

 1. Hej Cana
  Kan du huske mig? Det var mig du var så sød at lade vinde det lækre armbånd. I mailen til mig skrev du at jeg super gerne måtte lægge et billede på instragram. Men jeg er så super gammeldags at jeg ikke aner noget om instragram. Så det er altså ikke fordi jeg er utaknemlig. Jeg er rigtig glad for armbåndet og bruger det ofte. Jeg er lige fyldt 30… og fik ingen gave. Så jeg tog en beslutning… siden du postede det indlæg med de støvler du fik af Thomas har jeg været forelsket i dem. Så nu har jeg bestilt dem, uden min mand ved det. De kommer i morgen og jeg har tænkt mig at sige nøøøj og tak som om det var ham der havde bestilt dem.
  Kram Belinda
  P.s. jeg glæder mig som en lille teenage tøser til at støvlerne kommer…. og de der ekstra ting jeg ikke kunne lade være med at komme i kurven 🙂
  Jeg har selvfølgelig benyttet et link herinde fra så jeg håber at der kommer lidt god karma din vej som du plejer at kalde det 🙂

  1. Hej Belinda,
   Hvor er jeg glad for at læse at du har fået – og er blevet glad for dit armbånd! Og well done med støvlerne – de er SÅ gode 🙂 Ha ha, og ja, når mændene ikke selv kan finde ud af at købe gaver, tænker jeg at det er helt på sin plads at købe dem selv 😀

  1. HA HA HA! For pokker, Allan, i’m sorry for the details 😀 Det var SÅ dejligt at være gæst hos dig – omend jeg, set i bagklogskabens lys, også gerne ville have prøvet dit toilet.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven