mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Så er vi i Jylland og en opskrift på bliv-rask-the

I loftet over mig hænger en sirligt placeret lyskæde, med lyserøde og gule bolde, som til perfektion matcher det lyserøde sengetøj med hvide hjerter og den blomsterformede lampe der hænger ved sengekanten.

Jeg befinder mig lige nu på Klaras værelse, hvor Peter er ved at indfinde sig i søvnen imens jeg i tusmørket bag ham, forfatter blogindlæg og lytter til de andre voksnes snak fra køkkenet og Peters små grynt, i en summen af lykke.

Vi er kørt til Broager, på besøg hos nogle af vores allerbedste venner og med ét har jeg fået lyst til at flytte direkte tilbage. En lyst jeg ved er impulsiv og irrationel, men her er dejligt.

Som de heldige asener vi er, Peter og jeg, har vi fået lov til at låne Klaras værelse for natten; en seksårig piges helle, som hun med et smil har overladt os. Dét er stort, synes jeg.

Aftensmaden bestod af den sædvanlige pizzaroulette og jeg smed for en stund min kødvægring over bord, til fordel for hvad der skulle vise sig at være en ganske udemærket variant; pizzaen med kebab og bearnaise. Måske mest udemærket fordi jeg var sulten og fordi jeg tror at alt pizza er udemærket.

Om lidt planlægger jeg at skylle den smågrumme eftersmag ned med rigelige mængder rødvin og en sludder, som i løbet af aftenen forhåbentlig forvandler sig fra rigsdansk til pure synnejysk.

Turen herned, var i virkeligheden på nippet til at blive aflyst, grundet min upcoming mandeinfluenza, som gudskelov, med litervis af hjemmebrygget superthe, blev manet til jorden.

image

Theen er ikke alene sund, den smager også forrygende og I skal i disse forkølelsestider selvfølgelig ikke snydes for opskriften.

Jeg laver altid theen til 1 stort glas af gangen, men man kan sagtens lave større portioner og gemme det i køleskabet og varme op i microen efterhånden.

Bliv-rask-i-en-fart-the:

250 ml vand

1/2 citron

1 lille knold ingefær

1/2 æble

1 tsk honning

Citronen, ingefæren og æblet skrælles og skæres i tynde skiver. Koges i et par minutter i vandet og hældes på glas, hvorefter honningen tilsættes og der omrøres. Det virker og det smager forrygende!

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Har i skrivende stund, drukket en halv liter af din super-the, og en liter mere klar. Håber den kommer til at hjælpe mig af med den genstridige forkølelse, jeg har raget til mig, inden på onsdag. Skal på riget og have min lille pige på knap 4 mdr, opereret for læbespalte. Så nu må den altså godt gå væk.
    Og hold da op, hvor smager den godt !! ☺

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven