mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Præ-savn, savn og substitutter

image

Jeg udnyttede i aftes det fulde potentiale af at Thomas stadig befandt sig i Danmark og jeg stak derfor, for tredje aften i træk, i kiosken for at blande snolder. Fra i dag og ni dage frem er jeg nemlig alene hjemme med Peter og selvom jeg glæder mig til at kunne give ham fuld opmærksomhed, så kan jeg næsten ikke holde ud at tænke på at skulle undvære Jens så længe.

Jeg har aldrig været væk fra ham i mere end to overnatninger og det virker lige nu totalt uoverskueligt at have kysset, krammet og vinket farvel, velvidende at han de næste ni dage skal befinde sig på den modsatte side af jorden. Uden mig.

Fuld af præ-savn tog jeg ham derfor i går på forkælelsetur, hvor vi så Folk og Røvere i Kardemommeby på Bellevue Teatret med popcorn og kakaomælk, inden vi strøg direkte videre til Toys’r’us, hvor jeg under påskud af at det var til flyveturen, købte ham masser af nyt legetøj, selvom jeg i virkeligheden synes at slut-november-gaver er helt hen i vejret, medmindre de skyldes en fødselsdag. Efterfølgende fik Jens fik lov til at bestemme aftensmenuen, som gudskelov endte med sushi, i stedet for risengrød som han oftest tyer til, når han får lov til at vælge.

Forkælet og overgearet blev han puttet i seng og sov dér halvdelen af natten, indtil det muligvis gik op for ham, at han de næste mange dage skulle undvære mig og han, med benene klemt fast rundt om min talje, blev båret med ind i min og Thomas’ seng, hvor han ramte plet lige ned i vores begges behov og krammede mig resten af natten. Et timelangt kram der på alle måder var søvnløsheden og det milde hold i nakken i dag værd.

Ufortrødent fortsatte jeg i morges forkælelsesstilen med kridhvide boller fra økobageren rundt om hjørnet, smurt med et tykt lag nutella og fri leg i den endnu upakkede kuffert, inden vi stak over til nogle af bedstevennerne og en søndag med ro over feltet.

Thomas og Jens er nu rejst – med færdigpakket kuffert – Peter sover og jeg lægger planer for alle de ting jeg skal nå imens vi kun er to residerende i lejligheden. Det bliver formentlig noget med, at en boremaskine, lidt fingersnilde og en farlig masse gå-på-mod, bliver blandt hovedingredienserne i min hverdag den kommende uge. Noget jeg rent faktisk glæder mig til og som forhåbentlig kan flytte fokus fra det savn jeg allerede nu mærker og for længst har forsøgt at dulme med chokoladeknapper og to kopper kaffe, som substitut for det snolder jeg i sagens natur ikke kommer til at hente i dag.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

 1. Det lyder som den bedst mulige afsked for både Jens og du. Jeg føler med dig at du skal undvære din store dreng så længe. Tænk sig hvor dejligt det bliver atter at kunne kramme ham og alle de nye historier han kommer hjem med! <3

 2. Årh det må være hårdt at skulle undvære sin “baby”! Jeg har ingen børn, men jeg kan så nemt forestille mig, hvordan du har det!

  Glæd dig til at skulle bruge bunker af tid på at lytte til alle de små fine, finurlige, sjove og dejlige historier han kommer hjem med og som han uden tvivl vil elske at fortælle dig – historier om alt det ham og far oplevede på deres vilde drengetur!

  Og lov lige, at vi andre får lov at høre om turen og ikke mindst Jens’ udgaver af oplevelserne – der er ikke noget sødere end børn begejstrede fortællinger 🙂

  Og – et lille kompliment her til sidst… Hvis jeg en dag bliver en ligeså god mor som du er (det er så tydeligt, når man læser med), så er jeg virkelig tilfreds og lykkelig!

  Knus <3

  1. Ane, Ane, Ane.. Du forstår da at charmere en kvinde! For pokker, hvor var det en dejlig kommentar at læse. TAK <3

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven