mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Postkort fra London

image

Meget havde jeg forestillet mig, men jeg havde alligevel ikke fantasi til at jeg og mine veninder skulle få SÅ mange oplevelser på SÅ kort tid her i London.

Jeg sidder lige nu, med et hovede på størrelse med Carl Mar Møllers og har ondt i maven af grin over vores aften i går, som efter en heftig omgang shopping i øsende regnvejr, tog røveren gevaldigt på mig. På den gode måde.

For nu, er jeg både for træt og for sløv til at kunne koncentrere mig til at skrive om det hele, men jeg kan med sammenknebne øjne og sløve fingre afsløre at aftenen involverede det engelske politi, pizza, en dragqueen, en professionel salsadanser, selveste “Miss Bond” Shirley Bassey og et dobbelttoilet. Det var episk!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven