mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om vejret der snød og lækre kroppe

image

Forud for vores ferie sad jeg troligt hver dag og tjekkede vejrudsigter for Tenerife. Ugen inden vi skulle afsted stod den på byger og sporadisk solskin, som sidenhen ændrede sig til det lidt bedre, set ud fra et turistperspektiv i alle tilfælde.

Derfor pakkede jeg både lidt shorts, nederdele og lange bukser. Blandt andet det tøj, som I HER stemte om, i forhold til Nordic Blogger Awards, hvor jeg havde bedt om hjælp til at vælge hvilket outfit jeg skulle iføre mig på min nomineringsaften. Valget endte dog med at falde på den mest fantastiske kjole jeg nogensinde har haft på og jeg kan nu i stedet glæde mig over, at have spritnyt tøj med på ferie.

Eller altså, det har jeg glædet mig over, for virkeligheden på den store vulkan-ø, skulle vise sig at være en hel del varmere end jeg havde forestillet mig og jeg kan derfor kun iklæde mig både buksedragt og lædernederdel om morgenen, for så at smide det igen, når klokken slår 10, for det er simpelthen for varmt! Vejret er udelukkende til bikini og florlette toppe og gudskelov er hotellet her så sejt, at vi alligevel ikke har spor lyst til at være andre steder, som betyder elementær påklædning.

Med det for øje glæder jeg mig i stedet over at være velklædt ved morgenbuffeten iført min lædernederdel – som I kan se på billedet ovenfor og som forøvrigt gør en pokkers masse godt for figuren – og over at charterland er fyldt med lækre mor-kroppe, hvor min på ingen måder falder udenfor kategorien “god og brugt til formålet”, således jeg ikke føler spor behov for hverken at suge navlen ind eller spænde brysterne op. Her er fyldt med smukke brugte kvindekroppe og et virvar af glade børn og i dét selskab, bliver hængehud en fællesnævner og fuldstændigt ligegyldig. Jeg er pjattet med det!

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

 1. Kære Cana.
  Skønt, at I nyder ferien!
  Dejligt at vide, at der også er andre mødre, der sætter pris på feriesteder, hvor det vigtigste er at nyde tiden med familien. Og at det ikke er en Miss Bikini konkurrence, når man vælger et familiehotel.
  I sommers gik det op for mig, at jeg kunne slappe helt af på vores feriested i Italien.
  Alle mødrene var naturlige og ligetil, det gav mig så meget overskud.
  Men bortset fra det, så så du knaldgodt ud i din gallakjole!
  Forsat rigtig god ferie!
  Kh Lone / DoodleMor

 2. Blir lidt ked af ordet brugt, selvom jeg godt ved at du ikke mener det på samme måde som andre. Min krop er ikke brugt. Den er meget mere – den har vist den kan og det gør den imo meget mere værd end min stramme krop for 10 år siden 🙂
  Det findes der dog desværre ikke ét, lækkert ord for… Men måske er det dét mamalicious betyder? 😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven