mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Om minder i en bog og en rabatkode

PB230302Skærmbillede 2015-09-16 kl. 20.13.20

Der er ganske få ting jeg ærgrede mig over efter vores bryllupsfest, som ellers på stort set alle måder var vidunderlig. Allermest ærgrede jeg mig over, at festen ikke bare kunne vare et par dage ekstra eller gentage sig weekenden efter, for hold nu op, hvor var det en dejlig fest. Som bryllupsfester forøvrigt – så vidt jeg har erfaret – altid er.

Derfor var det oplagt for mig, at flyve til tasterne og bestille en fotobog med nogle af de mange billeder fra festen; for at forlænge festen igennem billederne og minderne.

PB230296

Det varierer lidt hvordan jeg bedst kan lide at få mine billeder fremkaldt, men når jeg har rigtigt mange billeder i samme kategori, kan jeg godt lide at få lavet fotobøger, som er lette at opbevare og at gå til – og så er man sikker på at man ikke pludselig mister pletskuddene til kærlighedskleptomanske tante Oda eller fedtede barnefingre.

Tidligere har jeg lavet fotobøger med børnene – én bog pr. år, så jeg véd at vi altid har nogle fysiske billeder fra hele børnenes opvækst.

Vores #Buttenbryllup fotobog har jeg lavet hos Onlinefotoservice.dk, hvor jeg downloadede deres bestillingssoftware, som var let at bruge og som har en pokkers masse funktioner, som – hvis man er lidt mere entusiastisk omkring det kunstneriske udtryk ved bøgerne end jeg – kan gøre designet på bøgerne ganske unikt og præcis som man vil have det. Mit ambitionsniveau var i denne omgang temmeligt lavt og jeg valgte en færdig designskabelon, som jeg med et par enkelte klik fik fyldt ud med vores billeder og sendt til bestilling. Skabelonen skulle vise sig at være ganske fortræffelig og så var det hurtigt og nemt, efter jeg havde kigget bogen med de indsatte billeder igennem og flyttet rundt på et par af dem, som var blevet skåret lidt skørt i skabelonen. En lille ting jeg absolut kan anbefale at man lige bruger et par minutter på.

PB230295

Desuden kan jeg anbefale at man på forhånd lægger sine pletskud i en mappe for sig selv på computeren, fordi upload-processen på den måde bliver markant lettere og meget mere overskuelig.

For mig var det en enormt hyggelig proces at udvælge hvilke billeder der skulle med i fotobogen og fordi der gik en lille uges tid fra jeg havde bestilt til jeg modtog bogen, var det  mindst ligeså hyggeligt at se den igennem igen, i det fysiske format. En fotobog som min, koster omtrent 250 kroner og med koden MORTILTO får man ovenikøbet 75 kroner i rabat indtil 31/12/2015, så hvis julegavebudgettet er lidt småstramt, kunne fotobøgerne måske være et godt sted at starte, fordi de er billige og stensikre vindere til både bedsteforældre og bedstevenner. Jeg ville i alle tilfælde blive ellevild over for eksempel at få en tur ned af memory lane, med en fotobog fra et venskabs udvikling og oplevelser.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Har lige bestilt fra Carolines samlede børnehave tid – mangler desuden ferier for to år tilbage meeeen vi skulle lige sende vores eksterne harddisk til recovery til den nette sum at 10.000… Så traditionen med ferie-bøger udvides fremover til også årsbøger!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven