mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om at savne at være på barsel

image

Nu siger jeg lige noget, ik’? Noget som måske får mig til at lyde forkælet.

Jeg savner min barsel.

Jeg savner at have begge mine børn hjemme, sammen med mig, hele tiden, som jeg havde det i de sidste par måneder af min barsel med Peter.

Denne ferie, som vi gudskelov stadig har et par dage til at nyde, har gjort mig (endnu mere) knusforelsket i mine drenge og i den særlige ro man får, når der ikke er andet på dagsordenen end at hygge sig.

Selvfølgelig ved jeg godt, at barsel eller livet som hjemmegående hausfrau, ikke (udelukkende) går ud på at hygge sig, men det er nu engang sådan jeg vælger at huske tilbage på det.

Jeg husker det som at jeg havde både tid og overskud til daglige kildeture, hyggelige timer på legepladsen og uanede mængder kys og kram og knus og nærkontakt, som man kun kan få, de dage hvor man er hundrede procent sammen med sine børn.

… Men jeg ved også godt, at jeg i virkeligheden ikke har lyst, for jeg kan også forbistret godt lide mit “arbejde” og det liv jeg har til hverdag, både alene og sammen med mine drenge.

Ferien, den komplette ro, afslapning og tid til alt det jeg går og savner i hverdagen, har givet mig sommerfugle i maven på ny og jeg ville ønske at jeg kunne gøre det her en gang hver anden måned, som verdens bedste substitut for at være hjemmegående.

Vores børn er om muligt endnu mere glade end de plejer at være og de charmerer sig ind hos spanierne, som var de lavet af den fineste marcipan til jul og alt emmer af amoriner og solskinslykke på en måde, som jeg med hånden på hjertet aldrig havde troet jeg skulle finde på et all-inklusive ophold på Tenerife. Her er dejligere end dejligt og jeg glæder mig allerede til at skulle skrive et indlæg om alle de gode ting, det her sted kan, selvom det bliver en øvelse i begrænsningens kunst, for der er vitterligt meget godt at sige.

For nu, vil jeg bare – på opfordring af de mange som har spurgt – henvise til hotellets hjemmeside som I kan komme til HER, med tilføjelsen, at beskrivelsen og billederne ingenlunde yder stedet retfærdighed. Her er endnu bedre end det ser ud.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Barsel er også bare det fedeste! Jeg har virkelig elsket at være hjemme med min søn.
    Flere har spurgt om jeg kan få dagene til at gå. Jeg synes at dagene flyver afsted og jeg har intet behov for at starte på arbejde igen snart.

  2. Jeg savner også at have barsel! Det var uden sammenligning de tre bedste perioder i vores liv, endda lange halvandet år med hver ❤️
    Holder da også af mit arbejde, men holder bare noget lignende en mio milliard gange mere af min familie

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven