mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Når jeg dummer mig – igen. Undskyld!

PB260282

Nogle dage skal kaffen bare være både ekstra stor og ekstra varm og helst serveres i selskab med en pokkers masse chokolade. Som jeg desværre ikke har. Chokolade, altså.

Sådan en dag er det i dag.

Jeg er forkølet, der er Backstreet Boys på P4, jeg savner mine drenge og så har jeg i aftes – ganske utilsigtet – fornærmet en masse mennesker.

Det sker hyppigt at jeg får henvendelser fra fotografer, som tilbyder at tage billeder af mig og min familie, i håbet om at blive eksponeret lidt via instagram [@cbuttenschon] og bloggen her og i går var ingen undtagelse. En sød kvinde skrev og tilbød sin fotografiske assistance og jeg spurgte hende derfor, om hun i stedet for at tage billeder af mig (som jeg indtil nu i øvrigt altid har takket nej til), ikke kunne tænke sig at tage lidt stemningsbilleder til vores releasefest for Cana’s Album. Det ville hun gerne, men med hånden på hjertet fortalte hun, at hun nok ikke var oplagt til jobbet grundet sin manglende erfaring med dén type billeder. Derfor foreslog hun mig at slå et opslag op i en stor facebookgruppe for fotografer.

Hovedløst lagde jeg i aftes derfor et opslag ud i den pågældende facebookgruppe, hvor jeg efterspurgte en fotograf til festen. Et job hvor “lønnen” ville være adgang, drinks og massiv eksponering på de sociale medier. I ved, noget for noget-agtigt.

D.E.T.V.A.R.D.U.M.T.G.J.O.R.T.

Flere fór direkte i flæsket på mig og jeg slettede selvfølgelig opslaget i løbet af få minutter, da jeg godt kunne se, at det ikke blev modtaget som det var tænkt, men jeg er alligevel ked af at nogen derude skal føle sig trådt på, af mig.

Det var vitterligt ikke min mening og min intention var udelukkende at give en fotograf muligheden for at få sit navn og sine billeder eksponeret, mod nogle billeder fra festen. Altså, betaling via markedsføring, som i min optik var et ganske lukrativt tilbud. Et tilbud som altså blev komplet misforstået og det er jeg ked af.

Undskyld.

Min kaffe er allerede halvkold og jeg forventer derfor at kunne skylle den ned i ét drag, for at sætte en ny kop over, som jeg intenderer at drikke imens den er varm.

Skriv din kommentar

Kommentarer (11)

 1. Nu så jeg ikke opslaget i går, men jeg synes nu ikke, at du skal have det dårligt over dit tilbud. Hvis man nu ser det som et samarbejde og ikke som et ulønnet job, er det jo win win for begge parter. Fotografen arbejder gratis i nogle timer mod gratis reklame. Det er der ikke noget galt i. Den slags eksponering, som du tilbyder, koster rigtig mange penge, og det er op til den enkelte at bestemme, om de vil have den eller ej. Er man ikke interesseret, kan man bare springe over. Jeg har gjort mange tjenester og givet mange produkter “gratis” for at få eksponering. Og jeg føler mig bestemt ikke udnyttet. God bedring 🙂

  1. Tak, Jelena. Jeg synes nu bestemt heller ikke at mit tilbud var hverken flabet eller dumt; det var var bare kluntet leveret og ganske misforstået og det er jeg selvfølgelig ked af. Opslaget var forøvrigt “bare” et privat opslag i en stor Facebook-gruppe og i øvrigt ikke relateret til bloggen, men til mig 🙂

 2. Jeg må sgu erklære mig enig med Jelena. Det er således mange firmaer bliver eksponeret, men det er ikke velset den anden vej rundt, åbenbart? Jeg synes nu det lyder ret uskyldigt dit opslag, Cana, så vær ikke så hård ved dig selv.

  Rigtig god dag til dig og dine 🙂

 3. Hej Cana!
  Jeg kender en upcoming vildt dygtig fotograf der har skudt mange billeder for forskellige prof kunder, som selv har været i musikbranchen og som ville elske at tage dine billeder, for eksponering. Hvis du er interesseret, så skriv til min mail, så får du hans nummer.
  Bh

 4. Don’t feel bad. Den onde intention var der jo absolut ingen af. Selvom visse segmenter kan føle sig stødt over forslag som dit, så skal der være plads til den slags opslag. Synes JEG i hvert fald.

  Ha’ en dejlig dag!

 5. Ej ej ej, hey kan de ikke lide dealen må de vel sige nej. Synes da bare du skal børste deres kommentarer væk – man kan ikke være venner med alle og de ville ikke være en del af din deal, men det er der sikkert nogle der vil.

  Nogle gange skal man være sej og tænke “det er jeres holdning, men jeg er ikke enig!”.
  Havde jeg været god til at tage billeder, og manglede eksponering kunne jeg da sagtens forestille mig at sådan et tilbud ville være for mig.

  Du stiller jo en handel op, og hvis de ikke kan lide det, så må de lade være. 🙂

  1. Du er sgu sød! Tak. Og ja, jeg skal blive bedre til bare at børste de stride kommentarer af mig, men jeg synes ærligt talt det er svært.

 6. Kære Cana
  Øv hvor er det altså bare træls, når ens intentioner fuldstændig bliver misforstået. Jeg kender det kun alt for godt i det virkelige liv, og jeg kan kun forestille mig hvor trist en situation det er at stå i, når det pludselig breder sig som en steppebrand på de sociale medier.

  Jeg har heldigvis selv negativ feedback til gode på min egen blog, men der er så heller ikke rigtig nogen feedback at all. – Derfor sidder jeg også lige nu som en anden nålepude og ryster af skræk, da jeg netop har sendt mit første indlæg på Facebook..

  Nå, men det jeg egentlig ville sige, var noget i retning af hovedet op – og klap dig selv på skulderen, Jeg synes du er pisse sej, og jeg elsker at følge med herinde i dit lille univers.

  1. Åh første indlæg på Facebook er SÅ spændende! Jeg husker det i hvert fald tydeligt og hold kæft hvor var jeg bange. Heldigvis har jeg ALTID udelukkende mødt gode – eller i hvert fald konstruktive – kommentarer på bloggen eller bloggens facebookside. Det er bare lidt et andet game, andre steder og det skal jeg selvfølgelig indordne mig under og lære at kende (eller holde mig væk fra, som tilfældet bliver med den ovennævnte facebookgruppe). Pøj pøj til dig!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven