mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Morgenmad i underhylere

image

I morgen er vores sidste feriedag og jeg kan næsten ikke overskue det! Efterår, sjask og blæsevejr plejer at være aå hyggeligt, men når jeg lige nu sidder udendørs og nyder et glas aftenrødvin, imens jeg er iført lårkort nederdel og sommertop, ja så virker det helt fjollet, at familien Butbåt fra i morgen aften igen skal pakkes ind i både støvler og thermo, for at kunne holde varmen.

Please sig, at det ikke er så koldt og vådt og mørkt som jeg forestiller mig, ik’?

Jeg kunne med en sylfides lethed nuppe en uge mere og klicheen om at ude er godt, men hjemme er bedst, føles lige nu kun rigtig, fordi vi derhjemme kan tillade os at spise morgenmad i (eller uden) undertøj. Det var i hvert fald hvad Jens fortalte mig tidligere i dag og jeg er tilbøjelig til at give ham ret. Morgenmad i underhylere skal man ikke kimse af.

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Åh ikke for at skuffe men det stormer og det plasker…. Dog er det her i Jylland.
    Men uha en uge i det varme ville gøre underværker

  2. Efteråret er mildt og godt i København. Jeg har lige gået en laaang tur med ham jeg synes er den bedste i verden, og det var helt vidunderligt ❤️

  3. Her er ret lunt for årstiden – hele 14 grader – men til gengæld blæser det fuldstændig vildt. Hold godt fast i hat og briller, når I stiger ud af flyet

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven